סינכרון קביעות מוגדרות מראש בהתקנים מרובים

עודכן לאחרונה בתאריך 29 באוקטובר 2026

למדו איך להעביר מברשות, מעברי צבע והגדרות קבועות אחרות בין מחשבים ב-Adobe Photoshop.

הסנכרון של הגדרות קבועות הופסק ב-Photoshop 25.0 (ספטמבר 2023). כעת הגדרות קבועות נשמרות באופן מקומי, ויש להעביר אותן באופן ידני בין מכשירים.

שחזור הגדרות קבועות לאחר שדרוג ל-Photoshop 25.0 או גרסה מתקדמת יותר

אם ההגדרות הקבועות שלכם נראות שונה לאחר השדרוג ל-Photoshop 25.0 או גרסה מתקדמת יותר, שחזרו את קובצי ההגדרות הקבועות מההתקנה הקודמת של Photoshop.

סגור את Photoshop.

נווטו לתיקיית ההגדרות של הגרסה הקודמת של Photoshop:

  • macOS:
    /Users/[user name]/Library/Preferences/Adobe Photoshop [version] Settings
  • Windows:
    C:\Users\[user name]\AppData\Roaming\Adobe\Adobe Photoshop [version]\Adobe Photoshop [version] Settings

העתיקו את הקבצים הבאים:

  • Brushes.psp
  • CustomShapes.psp
  • Gradients.psp
  • Patterns.psp
  • Styles.psp
  • Swatches.psp

הדביקו את הקבצים בתיקיית Photoshop 2024 Settings:

  • macOS:
    /Users/[user name]/Library/Preferences/Adobe Photoshop 2024 Settings
  • Windows:
    C:\Users\[user name]\AppData\Roaming\Adobe\Adobe Photoshop 2024 Settings

הפעל מחדש את Photoshop.

שיטה זו משחזרת מברשות, מעברי צבע, תבניות, Swatches (דוגמיות צבע), צורות וסגנונות מההתקנה הקודמת.

ייצוא והעברה של הגדרות קבועות באופן ידני

פתחו את Photoshop.

בחרו ב-Window > Brushes, ב-Window > Gradients, או בלוח המתאים לסוג ההגדרה הקבועה שברצונכם לייצא.

פתחו את תפריט הלוח ובחרו באפשרות הייצוא המתאימה, כגון Export Selected Brushes או Export Selected Gradients.

שמרו את הקובץ המיוצא במיקום הנגיש מהמחשב האחר, כגון כונן USB, מיקום רשת או שטח אחסון בענן.

ייבאו את קובץ ההגדרה הקבועה במחשב היעד.

עבור סוגי הגדרות קבועות שאינם נתמכים לייצוא מהלוח, בחרו ב-Edit > Presets ולאחר מכן ב-Preset Manager. בחרו ב-Save Set כדי ליצור קובץ הגדרה קבועה שניתן להעביר.