Du kan gendanne dit arbejde, hvis Illustrator går ned, og du har glemt at gemme. Illustrator kan hjælpe dig med at fastslå årsagen til et nedbrud, forhindre problemelementet i at blive indlæst sammen med Illustrator og fremlægge en liste over elementer, der skaber problemer, så du kan foretage fejlfinding af dem. Du kan også bestemme, hvor ofte dataene skal gendannes, og hvor dine gendannede data skal gemmes.

Angivelse af indstillinger for datagenoprettelse

Angiv følgende indstillinger (Indstillinger > Filhåndtering og Udklipsholder > Datagenoprettelse-område):

• Gem automatisk gendannelsesdata hver. Markér afkrydsningsfeltet for at aktivere Datagenoprettelse.
  • Interval. Vælg en passende varighed i rullelisten Interval. Illustrator gemmer en sikkerhedskopi af dit arbejde med dette antal minutters mellemrum.

Tip: Hvis du angiver et interval, der er for kort, kan det afbryde dit arbejdsforløb, især hvis du arbejder med meget store eller komplekse filer. Hvis tidsintervallet er for langt, kan det øge risikoen for tab af data i tilfælde af et nedbrud. Brug dit skøn til at angive en værdi, der passer dig bedst.

• Mappe / Vælg. Vælg den placering, hvor Illustrator gemmer sikkerhedskopierede filer.
  • Deaktiver Datagendannelse for komplekse dokumenter. Når Datagendannelse er slået til, kan Illustrator gå i stå under sikkerhedskopiering af store eller komplekse filer. Hvis dette bremser eller afbryder dit arbejdsforløb, skal du markere afkrydsningsfeltet for at slå datagendannelse fra.

Hvis Illustrator går ned under datagendannelse, bliver datagendannelse slået fra automatisk. Du kan slå datagendannelse til igen i panelet Indstillinger (Ctrl/Cmd + K).

Angiv følgende indstillinger (Indstillinger > Filhåndtering og Udklipsholder > Datagenoprettelse-område):

• Gem automatisk gendannelsesdata hver. Markér afkrydsningsfeltet for at aktivere Datagenoprettelse.
  • Interval. Vælg en passende varighed i rullelisten Interval. Illustrator gemmer en sikkerhedskopi af dit arbejde med dette antal minutters mellemrum.

Tip: Hvis du angiver et interval, der er for kort, kan det afbryde dit arbejdsforløb, især hvis du arbejder med meget store eller komplekse filer. Hvis tidsintervallet er for langt, kan det øge risikoen for tab af data i tilfælde af et nedbrud. Brug dit skøn til at angive en værdi, der passer dig bedst.

• Mappe / Vælg. Vælg den placering, hvor Illustrator gemmer sikkerhedskopierede filer.
  • Deaktiver Datagendannelse for komplekse dokumenter. Når Datagendannelse er slået til, kan Illustrator gå i stå under sikkerhedskopiering af store eller komplekse filer. Hvis dette bremser eller afbryder dit arbejdsforløb, skal du markere afkrydsningsfeltet for at slå datagendannelse fra.

Hvis Illustrator går ned under datagendannelse, bliver datagendannelse slået fra automatisk. Du kan slå datagendannelse til igen i panelet Indstillinger (Ctrl/Cmd + K).

Indstillinger for filhåndtering
Indstillinger for Datagenoprettelse

Du kan finde et trinvis visuelt selvstudium under Genoprettelse af filer Illustrator.