Illustrator-rettelsen version 19.0.1 korrigerer alvorlige fejl, som kan forårsage fejl og nedbrud i Illustrator CC 2015 (version 19.0.0, juni 2015).

Vigtigt: Hvis du har installeret Illustrator CC 2015, og der findes en opdatering i skrivebordsappen Adobe Creative Cloud, får du rettelser på flere forskellige alvorlige fejl ved at trykke på Opdater.

Dialogen Gem til web

Illustrator CC 2015 brød ned, da jeg gjorde brug af dialogen Gem til web. Denne fejl er blevet rettet.

SVG- eller SVGZ-filer

SVG- eller SVGZ-filer, som blev gemt med funktionen Flere tegnebrætter markeret, er tomme, næste gang de åbnes. Denne fejl er blevet rettet.

Ældre dokumenter

Illustrator CC 2015 bryder ned, når jeg forsøger at gemme ældre dokumenter. Denne fejl er blevet rettet.

Forsinket filåbning

Det tager meget lang tid at åbne visse filer. Når rettelsen (version 19.0.1) anvendes, skal du kopiere og gemme indholdet af filen i en ny fil. Fortsæt med at arbejde på den nye fil.

GPU-fejl og -nedbrud

Følgende fejl er blevet rettet ved GPU-relaterede problemer:

Fejl i Mac:

• Systemet bryder sammen, når der oprettes en sti med Børstehårspenslen, Lassoværktøjet eller værktøjer, der tegner en tom sti til en note.
  • Trykfølsomme pensler reagerer ikke som ventet i GPU-tilstand
  • Når jeg trykker på pil op og ned, mens jeg tegner et objekt (polygoner såsom stjerner), forøges sideantallet uventet hurtigt.
  • Tegnebræt- og Beskæringslinjer kan ikke ses, hvis lærredets farve er sat til hvid.
  • Programmet går tilbage til CPU-gengivelse, hvis der registreres en OpenGL-fejl. Brugerne får besked ved hjælp af et dialogvindue.

Fejl i Windows:

• Programmet går tilbage til CPU-gengivelse, hvis der registreres en OpenGL-fejl. Brugerne får besked ved hjælp af et dialogvindue.

Filer fra Adobe Line CC

Brugere kan ikke ændre opløsningen i filer, der er oprettet i Adobe Line CC og derefter sendt til Illustrator. Dette problem er nu blevet rettet.