Wanneer u het Typegereedschap gebruikt, ontvangt u de volgende fout:

'Kan uw aanvraag niet voltooien omdat het starten van de tekstengine werd voorkomen.'

Oplossing

Sluit Photoshop, wis de cache met lettertypen en start opnieuw.

1. Sluit Photoshop af.
  2. In Windows Verkenner navigeert u naar de map Users/[gebruikersnaam]/AppData/Roaming/Adobe/Adobe Photoshop/CT Font Cache.
  3. Verplaats deze twee bestanden naar de Prullenbak:
    • AdobeFnt_CMaps.lst
    • AdobeFnt_OSFonts.lst
  4. Leeg de Prullenbak.
  5. Start Photoshop opnieuw op.

Aanvullende informatie

Dit probleem kan optreden nadat u Photoshop meerdere keren verwijdert en opnieuw installeert.