Meer informatie over de nieuwe functies in de nieuwste versie van Photoshop.

Opmerking:

De Photoshop-versie van december 2020 (versie 22.1) bevat

De Zoomify-opdracht is verwijderd. Ga naar http://www.zoomify.com voor informatie over het maken en voorvertonen van Zoomify-inhoud.

Photoshop op de desktop

Versie van oktober 2020 (versie 22.0)

Neural Filters

Neural Filters

Ontdek een aantal creatieve ideeën met nieuw ontworpen filters, mogelijk gemaakt door Adobe Sensei. Kleur uw oude zwart-witfoto's in, wijzig gezichtsuitdrukkingen of bewerk uw portretten drastisch.

Automatische synchronisatie van voorinstellingen

Luchtvervanging

U kunt snel de lucht in een foto selecteren en vervangen, waarbij de kleuren van uw landschap automatisch aan de nieuwe lucht worden aangepast. Creëer in uw foto's de gewenste sfeer, zelfs als de omstandigheden voor de opname niet perfect waren.

Meer informatie vindt u rechtstreeks in de app

Meer informatie vindt u rechtstreeks in de app

In de app vindt u met het gloednieuwe deelvenster Ontdekken nieuwe Photoshop-tools, praktische zelfstudies, artikelen en snelle handelingen die u helpen uw vaardigheden uit te breiden en nieuwe uitdagingen in Photoshop aan te gaan.

Verbeterde clouddocumenten

Verbeterde clouddocumenten

Open eerder opgeslagen versies van clouddocumenten rechtstreeks in Photoshop. Het is nu nog eenvoudiger om eerdere versies van uw creatieve documenten te bekijken, te markeren en terug te draaien.

Patroonvoorvertoning

Patroonvoorvertoning

Bedenk hoe uw ontwerp als een patroon tot leven wordt gebracht. U kunt nu snel en gemakkelijk in realtime naadloos herhalende patronen visualiseren en maken met Patroonvoorvertoning.

Photoshop voor de iPad

Versie van oktober 2020 (versie 2.0)

Livestream tijdens het maken

Livestream tijdens het maken

Ga live! Deel in Photoshop op de iPad in realtime uw creatieve proces met anderen op Behance. Gebruik de opties voor chatten en het streamen van video en audio om met uw doelgroep te communiceren, terwijl u creëert.

Ontdekken via Behance

Ontdekken-galerie

Bekijk een specifieke selectie van illustraties, projecten en livestreams van andere Photoshop-gebruikers om inspiratie op te doen en uw eigen creativiteit te stimuleren.

Afbeeldingsgrootte bewerken

Afbeeldingsgrootte bewerken

Wijzig eenvoudig de afmetingen en resolutie van uw Photoshop-document om de uitvoergrootte te krijgen die u nodig hebt voor uw project.

Eerdere versies van Photoshop