Nieuwe functies in Photoshop

Meer informatie over de nieuwe functies in de nieuwste versie van Photoshop.

Photoshop op de desktop

Opmerking:

Met de Adobe 22.5.1-versie van september 2021 worden verschillende door de klant gemelde problemen opgelost. Zie Opgeloste problemen voor meer informatie. Zie ook Ondersteunde cameramodellen en Ondersteunde lenzen voor een volledige lijst van ondersteunde camera's en lenzen.

Augustus 2021-release (versie 22.5)

Meer luchten

Kies de perfecte lucht met de optie Meer luchten

Met de verbeterde functie Luchtvervanging kunt u kiezen uit extra, hoogwaardige voorinstellingen voor lucht die beschikbaar zijn op de Adobe Ontdekken-website en deze gratis downloaden. Importeer eigen afbeeldingen in bulk.

Nieuwe opties voor Transformatie verdraaien

Nieuwe opties voor Transformatie verdraaien

Voeg meer controle toe aan Bézier-grepen bij het gebruiken van Transformatie verdraaien. Kies hulplijnopties voor nauwkeurigere verdraaiingstransformatiesPas eenvoudig transformaties toe binnen een raster voor verdraaiing splitsen.

verbeterd Ontdekken in de app

Verbeterd Ontdekken in de app

Meer informatie over de nieuwe Photoshop-functies die nu kunnen worden doorgebladerd via het gedeelte Nieuwe functies van het deelvenster Ontdekken. Vereenvoudig uw bewerkingen met meer snelle handelingen.

Andere verbeteringen

Andere veranderingen en verbeteringen

Meer informatie over andere belangrijke Photoshop-updates: Photoshop bètaprogramma, gebruik van de verouderde optie Exporteren als, verbeterde neural filters en oplossingen voor meer door klanten gemelde problemen.

Photoshop voor de iPad

Augustus 2021-release (versie 2.7)

Objecten extraheren met Toverstaf

Objecten extraheren met Toverstaf

Selecteer snel gebieden in uw afbeeldingen en voer afzonderlijke bewerkingen uit op basis van kleurtoon en kleur met de tool Toverstaf in Photoshop voor de iPad.

Het Photoshop-canvas projecteren

Het canvas projecteren

Deel het canvas naadloos of werk live samen met anderen op een groter scherm. Sluit uw iPad via HDMI of USB-C aan op een externe monitor of tv-scherm.

Eerdere versies van Photoshop