Een formulierveldsjabloon toepassen op een document

Formulierveldsjablonen zijn herbruikbare lagen van velden die op elk document kunnen worden toegepast. Sjablonen zijn ideaal als u een veldlay-out hebt die geschikt is voor meerdere documenten of als u een document hebt dat op verschillende manieren kan worden verzonden.

Formulierveldsjablonen kunnen net als bibliotheekdocumenten worden bewerkt en gedeeld met uw groep of account.

Snelle stappen

1. Stel een transactie in door het het e-mailadres van de ondertekenaar in te voeren, een document bij te voegen en Voorvertoning en handtekeningvelden toevoegen in te schakelen
  2. Klik op Volgende
  3. Klik linksboven in de ontwerpomgeving voor slepen en neerzetten op de knop Formulierveldsjabloon
  4. Kies een formulierveldsjabloon in de vervolgkeuzelijst Selecteer een formulierveldsjabloon.
  5. Voer, indien nodig, de pagina in waarop de sjabloon moet beginnen
  6. Klik op Toepassen

Stap voor stap

1. De transactie instellen:

• Voer het e-mailadres in van ten minste één ontvanger
    • Een document toevoegen
    • Schakel Voorvertoning en handtekeningvelden toevoegen in.
    • Klik op de knop Volgende.
    Send page
  2. Klik linksboven in de ontwerpomgeving voor slepen en neerzetten op de vervolgkeuzelijst Veldsjablonen.

3. Kies een formulierveldsjabloon in de vervolgkeuzelijst Selecteer een formulierveldsjabloon.

Select Template
  4. Voer, indien nodig, de pagina in waarop de sjabloon moet beginnen.

3. Set Template page
  5. Klik op Toepassen om de veldsjablonen in te voegen

4. Click Apply