Als klant met Adobe Enterprise-producten en -services kunt u een domein claimen om gebruikersaccounts voor de onderneming in te stellen. U bewijst dat u eigenaar bent van het domein dat u claimt door een TXT-record toe te voegen met het token dat Adobe voor u genereert. Welke stappen u moet uitvoeren om een TXT-record toe te voegen, hangt af van uw domeinhost, maar hier volgen enkele algemene instructies.

1. Meld u aan bij uw domeinaccount bij uw domeinhost.

2. Zoek de pagina voor het bijwerken van de DNS-record van uw domein. Deze pagina kan DNS Management (DNS-beheer), Name Server Management (Naamserverbeheer) of Advanced Settings (Geavanceerde instellingen) heten.

3. Zoek de TXT-records voor uw domein.

4. Voeg een TXT-record toe met de waarde adobe-idp-site-verification=<token>, waarbij token het nummer is dat staat vermeld in de Admin Console.

Als uw token bijvoorbeeld 'asdfadgalfjsadr3232324sdfesf' is, is de TXT-record:

@ 3600 IN TXT "adobe-idp-site-verification=asdfadgalfjsadr3232324sdfesf"

Opmerking:

Het label voor de TXT-record moet overeenkomen met het domein dat wordt geclaimd.

5. Sla de wijzigingen op.

Opmerking:

Het kan tot 72 uur duren voordat wijzigingen in de DNS-instellingen van kracht zijn. Zodra het domein is gevalideerd, mag de TXT-record worden verwijderd.

Zie Een identiteit instellen voor meer informatie.