De e-mailkoppeling naar de online ondertekende overeenkomst onderdrukken

Overzicht

Sommige e-mailsjablonen in Adobe Acrobat Sign bevatten een koppeling naar de ondertekende overeenkomst zodra deze is voltooid. (Denk bijvoorbeeld aan de e-mail Ondertekend en gearchiveerd die de afzender ontvangt):

E-mail met de koppeling naar het document

Voor veel klanten is deze gemakkelijk toegankelijke koppeling handig om overeenkomsten te bekijken terwijl ze worden voltooid en om de volgende stappen van interne processen te vergemakkelijken.

Sommige bedrijfsprocessen accepteren echter niet de potentiële risico's van een koppeling naar een ondertekende overeenkomst in de e-mailtekst (zoals bijvoorbeeld transacties die in aanmerking komen voor HIPAA).

Voor dit soort transacties kunnen beheerders het account/de groep configureren zodat de koppeling uit de sjabloon wordt verwijderd:

Onderdrukte koppeling in de e-mail

Opmerking:

Aangepaste e-mailsjablonen worden niet beïnvloed door deze instelling.

De instelling configureren

De mogelijkheid om de e-mailkoppeling naar de ondertekende overeenkomst te onderdrukken, kan op account- en groepsniveau worden geconfigureerd.

Navigeer naar Algemene instellingen (Groepsinstellingen voor groepsbeheerders) en blader omlaag naar Een koppeling in e-mails opnemen om de ondertekende overeenkomst weer te geven.

  • Als de instelling is ingeschakeld, wordt de koppeling naar de ondertekende overeenkomst opgenomen in de e-mailsjabloon
  • Indien uitgeschakeld, wordt de koppeling verwijderd uit de e-mailsjabloon
Navigeren naar de instelling

Opmerking:

De optie om de e-mailkoppeling te onderdrukken wordt in realtime toegepast terwijl de e-mail wordt gegenereerd.

Het wijzigen van de instelling beïnvloedt het genereren van nieuwe e-mailmeldingen voor alle bestaande overeenkomsten.

Adobe-logo

Aanmelden bij je account