Meertalig verzenden en ondertekenen instellen

Alle Adobe Sign-abonnementen bieden afzenders en ondertekenaars de keuze uit 34 beschikbare talen, waaronder Engels, Duits, Chinees, Japans, Koreaans, Spaans, Frans, Italiaans, Nederlands enzovoort. Met het Enterprise-abonnement kunnen afzenders ook om handtekeningen verzoeken in een van deze talen.

1. Als accountbeheerder gaat u naar de pagina Account en klikt u op Accounttalen.

nave_to_account_language
  2. Als u de standaardtaal van de webtoepassing wilt wijzigen voor de gebruikers in uw account, selecteert u een taal in de vervolgkeuzelijst bij Taalvoorkeur account. U kunt gebruikers ook al dan niet toestaan de taal te wijzigen door deze optie te selecteren.

account_languagepreferences
  3. Als u de taal van de ondertekenervaring voor uw ondertekenaars wilt wijzigen, selecteert u de gewenste taal in de vervolgkeuzelijst bij Ondertekeningstaal. U kunt ondertekenaars al dan niet toestaan de taal voor de ondertekenervaring te wijzigen door deze optie te selecteren.

signing_language