Transactielimieten in Adobe Sign

Adobe Sign hanteert momenteel transactielimieten op basis van het serviceniveau van de afzender, zoals aangegeven in de volgende tabel:

Bestandsgrootte/upload Pagina's/transactie Ondertekenaars/transactie KBA-transacties Telefonische machtigingtransacties
Free 5 MB 25 6 0 0
Individual 10 MB 100- Aanpasbaar 10 0 0
Team 10 MB 100- Aanpasbaar 25 0 0
Business 10 MB 100- Aanpasbaar 25 0 0
Enterprise 10 MB -aanpasbaar  100- Aanpasbaar 25- Aanpasbaar 50/jaar - Aanpasbaar 50/jaar - Aanpasbaar

Bestandsgrootte/Upload: Adobe Sign beperkt de grootte van elk geüpload bestand. Het is een vaste limiet en kan niet door ondersteuning worden aangepast. Als u een document dat deze limiet overschrijdt probeert te uploaden, krijgt u een foutmelding onder het bestand: "Uploadlimiet werd overschreden".

Pagina's/Transactie: De complete transactie (alle samen samengevoegde bestanden) heeft een totale paginalimiet. Deze limiet is aanpasbaar op verzoek door het ondersteuningsteam. Als u een document probeert te verzenden dat groter is dan de ingestelde limiet voor uw account, krijgt u de foutmelding "Adobe Sign kan uw overeenkomst niet maken omdat het document groter is dan uw paginalimiet".

Ondertekenaars/Elektronische transactie: Het aantal personen dat een elektronische handtekeningtransactie kan ondertekenen hangt af van het serviceniveau. Free-, Individueel-, Pro- en Team-gebruikers hebben vaste limieten voor het totale aantal ondertekenaars dat hun transacties kan bevatten. Enterprise-klanten kunnen aanvragen om deze limiet te verhogen.

KBA-transacties: Verificatie op basis van kennis is een geavanceerde manier om ondertekenaars te verifiëren. Deze vorm van verificatie is ingeschakeld op Enterprise-serviceniveau. De account biedt standaard 50 KBA-transacties per jaar. Als u een hoger volume nodig hebt, neemt u contact op met uw Succesmanager of Verkoopagent om de volumevereisten en de prijsstructuur te bespreken.

Telefonische verificatietransacties: Telefonische verificatietransacties zijn een andere geavanceerde vorm van verificatie van de ondertekenaar die ingeschakeld is op Enterprise-serviceniveau. De account biedt standaard 50 telefonische machtigingstransacties per jaar. Als u een hoger volume nodig hebt, neemt u contact op met uw Succesmanager of Verkoopagent om de volumevereisten en de prijsstructuur te bespreken.