Aloita Adobe InDesign ‑ohjelmiston käyttö toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

InDesignin lataaminen ja asentaminen

laptop-download

Käynnistä InDesignin lataus valitsemalla alta Lataa InDesign. Kirjaudu sisään ja asenna ohjelmisto toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. (Älä huolestu, jos aloitat maksuttoman kokeiluversion sivulta. Voit ladata tilausversion sisäänkirjautumisen jälkeen.)

Apua jäsenyyteen liittyviin kysymyksiin

Unohditko Adobe ID:si tai salasanasi?

Adobe ID:si on sähköpostiosoite, jota käytit, kun aloitit kokeiluversion käytön ensimmäisen kerran tai ostit Adoben sovelluksen tai jäsenyyden. Etsi ratkaisuja Adobe ID:hen ja sisäänkirjautumiseen liittyviin yleisiin ongelmiin.

Miksi minun on kirjauduttava sisään InDesignin käyttöä varten?

Sinun on ajoittain kirjauduttava sisään käyttöoikeuksien tarkistamista varten: kuukausittaisen tilauksen hankkineiden jäsenten 30 päivän välein ja vuositilauksen hankkineiden jäsenten 99 päivän välein. Sisäänkirjautumista vaaditaan myös silloin, kun lataat tai päivität InDesignin. Lisätietoja on artikkelissa Sisään- ja uloskirjautuminen Creative Cloud ‑sovellusten aktivointia tai aktivoinnin poistamista varten.

Voinko asentaa InDesignin toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa InDesignin ja muut Creative Cloud ‑sovellukset enintään kahteen tietokoneeseen. Jos haluat asentaa ohjelmiston kolmanteen tietokoneeseen, sinun on poistettava ohjelmiston aktivointi jostakin aikaisemmasta laitteesta. Lue lisää Creative Cloud ‑sovellusten aktivoinnista ja aktivoinnin poistamisesta.

Miten saan laskun?

Voit tulostaa laskun Adobe.comissa olevalta tililtäsi. Lisätietoja on artikkelissa Maksukuitin tai laskun tulostus.