Lataa InDesign ja etsi oppaita, joiden avulla pääset alkuun.

InDesignin lataaminen ja asentaminen

Adobe_InDesign_CC_mnemonic_RGB_64px

Asennatko ensimmäistä kertaa tai uudelle tietokoneelle?

Käynnistä lataus valitsemalla alta Hanki InDesign. Kirjaudu sisään ja asenna ohjelmisto toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. Jos asennat Creative Cloud -sovellusta ensimmäistä kertaa, myös Creative Cloud -tietokonesovellus asennetaan.

Tarvitsetko sopimukseen liittyviä ohjeita?

Ostin väärän sopimuksen. Kuinka vaihdan tilausta?

Opi vaihtamaan toiseen Adobe-sopimukseen tai muuttamaan nykyisen tilauksesi tallennustilaa tai laskutustiheyttä."

Miksi minun on kirjauduttava sisään InDesignin käyttöä varten?

Sinun on ajoittain kirjauduttava sisään käyttöoikeuksien tarkistamista varten: kuukausittaisen tilauksen hankkineiden jäsenten 30 päivän välein ja vuositilauksen hankkineiden jäsenten 99 päivän välein. Sisäänkirjautumista vaaditaan myös silloin, kun lataat tai päivität InDesignin. Lisätietoja on artikkelissa Adoben sovellusten aktivointi kirjautumalla sisään.

Oletko unohtanut Adobe ID -tunnuksesi tai salasanasi?

Adobe ID -tunnus on sähköpostiosoite, jota käytit, kun aloitit kokeiluversion käytön tai ostit Adoben sovelluksen tai jäsenyyden ensimmäisen kerran. Etsi ratkaisuja yleisiin Adobe ID -tunnusta ja kirjautumista koskeviin ongelmiin.

Miten saan laskun?

Voit tulostaa laskun Adobe.com olevalta tililtäsi. Lisätietoja on artikkelissa Maksukuitin tai laskun tulostus.