Følg trinnene nedenfor for å komme i gang med Adobe InDesign.

Slik laster du ned og installerer InDesign

laptop-download

Klikk på Last ned InDesign nedenfor for å laste ned applikasjonen. Følg instruksjonene på skjermen for å logge på og installere. (Ikke bry deg om at siden for gratis prøveversjoner åpnes først. Abonnementsversjonen lastes ned etter at du er logget på.)

Få hjelp med medlemskapet

Har du glemt Adobe ID-en eller passordet ditt?

Adobe ID-en er e-postadressen du brukte da du startet en prøveversjon eller kjøpte en Adobe-applikasjon eller et medlemskap. Finn løsninger på vanlige problemer med Adobe ID og pålogging.

Hvorfor må jeg logge på for å bruke InDesign?

Du må logge på med jevne mellomrom for å validere lisensen. Månedsbaserte medlemskap krever pålogging hver 30. dag, mens årsmedlemskap krever pålogging hver 99. dag. Du må også logge på for å laste ned eller oppdatere InDesign. Du finner mer informasjon under Logge på og av for å aktivere eller deaktivere Creative Cloud-applikasjoner.

Kan jeg installere InDesign på flere datamaskiner?

Du kan installere InDesign og andre Creative Cloud-applikasjoner på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere applikasjonen på en tredje datamaskin, må du først deaktivere den på en av de andre maskinene. Finn ut mer om aktivering og deaktivering av Creative Cloud-applikasjoner.

Hvor finner jeg fakturaen min?

Du kan skrive ut fakturaer fra kontoen din på Adobe.com. Du finner mer informasjon under Skrive ut en kvittering eller faktura.