Last ned InDesign og finn veiledninger for å komme i gang.

Slik laster du ned og installerer InDesign

Adobe_InDesign_CC_mnemonic_RGB_64px

Installerer du for første gang eller på en ny datamaskin?

Klikk på Få InDesign nedenfor for å begynne å laste ned. Følg instruksjonene på skjermen for å logge på og installere. Hvis dette er første gang du installerer en Creative Cloud-app, installeres også Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Trenger du hjelp med planen?

Jeg kjøpte feil plan. Hvordan bytter jeg abonnement?

Finn ut hvordan du bytter til en annen Adobe-plan eller endrer lagringskapasiteten eller faktureringsfrekvensen for ditt nåværende abonnement."

Hvorfor må jeg logge på for å bruke InDesign?

Du må logge på med jevne mellomrom for å validere lisensen. Månedsbaserte medlemskap krever pålogging hver 30. dag, mens årsmedlemskap krever pålogging hver 99. dag. Du må også logge på for å laste ned eller oppdatere InDesign. For mer informasjon, se Logg på for å aktivere Adobe-apper.

Har du glemt Adobe ID-en eller passordet?

Adobe ID-en din er e-postadressen du brukte den første gangen du startet en prøveversjon eller kjøpte en Adobe-app eller et medlemskap. Finne løsninger på vanlige problemer med Adobe ID og pålogging.

Hvor finner jeg fakturaen min?

Du kan skrive ut en faktura fra kontoen din på Adobe.com. Du finner mer informasjon i Skrive ut en kvittering eller faktura.