Vanaf versie 9.3 hoeft de gebruiker niet meer een handtekening te zetten bij de functie Invullen en ondertekenen (op het tabblad Dashboard).

Als u een formulier wilt invullen, hoeft u alleen maar in het formulier te klikken op de plaats waar u tekst wilt toevoegen. Vervolgens kunt u beginnen met typen.

U moet ten minste één veld toepassen op het document, anders wordt er een fout gegenereerd.

fill_and_sign_interface

Wanneer u klaar bent met het invoeren van de veldinhoud, klikt u op de knop Gereed, rechtsboven in het venster.

Als u geen handtekening hebt gezet, wordt u gevraagd om te bevestigen dat een handtekening niet nodig is.

verification_message

Nadat u Doorgaan hebt geselecteerd, wordt de ingevulde pagina getoond en kunt u de volgende handelingen uitvoeren:

• Een kopie verzenden - U krijgt de optie om het document naar een of meer e-mailadressen te versturen (het scheidingsteken bij meerdere e-mailadressen is een komma)
  • Een kopie downloaden - Een PDF-versie van het ingevulde document wordt naar uw lokale systeem gedownload
  • Dit document beheren - Het tabblad Beheren wordt getoond
  • Een ander document ondertekenen - Hiermee opent u een nieuwe (lege) pagina Invullen en ondertekenen en kunt u een nieuw document maken
fill_and_sign_postfillpage

Het ingevulde document staat op het beheertabblad in de sectie Ingevuld. Deze sectie bevat alleen ingevulde formulieren zonder handtekeningen.

De status van het document is Ingevuld (de status is Ondertekend wanneer een handtekening wel is toegepast).

filled_form_on_themanagetab