Accountinstelling Beperkte documentzichtbaarheid

Een accountbeheerder kan de instelling Beperkte documentzichtbaarheid in Algemene instellingen gebruiken om de zichtbaarheid van bestanden in een transactie aan te passen aan ondertekenaars en fiatteurs. Dit kan zowel tijdens als na de ondertekening.

In deze zelfstudie wordt getoond hoe u deze instelling kunt gebruiken in een Executive overzicht- en Welkomstpakket-scenario.