Viktig: Synkronisering av innstillinger er ikke lenger tilgjengelig i den nåværende versjonen av Photoshop CC, Illustrator CC og InDesign CC. Se disse ressursene for å finne ut hvordan du overfører innstillinger fra tidligere versjoner av disse applikasjonene:

Overføre innstillinger

Funksjonen for synkronisering av innstillinger gir deg muligheten til å arbeide hvor som helst, i trygg forvissning om at miljøet alltid er slik du vil ha det.

Synkronisere innstillinger for Creative Cloud-applikasjoner

Hvis du vil ha mer informasjon og detaljerte instruksjoner om hvordan du kommer i gang med ditt Adobe-favorittprodukt, se følgende:

Importere tidligere innstillinger

Når du oppdaterer til nye versjoner av Creative Cloud-applikasjoner, fjernes alle tidligere versjoner av applikasjonene som standard. Tilpassede innstillinger overføres til den nyeste versjonen av applikasjonen.

Du kan velge å beholde tidligere installerte versjoner av applikasjoner, eller ikke å overføre innstillinger. Se Avanserte oppdateringsalternativer.