Kan ikke slå på filsynkronisering | Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Creative Cloud-skrivebordsappen synkroniserer ikke filer

Når du prøver å slå på synkronisering av filer i Creative Cloud-skrivebordsappen, ser du et roterende hjul i et kort øyeblikk. Deretter vises knappen Start synkronisering igjen. Filene er ikke synkronisert. Når du prøver å gjenta prosessen, ser du samme atferd.

Løsning: Slett filen options.tix

Merk:

Hvis du kan synkronisere noen filer, men ikke alle, ser du Feilen: «Kan ikke synkronisere filer».

Dette problemet oppstår hvis banen til den lokale mappen mangler i filen med innstillinger for skysynkronisering (options.tix) i katalogen CoreSync-data. Du løser dette problemet ved å slette filen options.tix. Følg denne fremgangsmåten for operativsystemet ditt.

Windows

1. Gjør ett av følgende, avhengig av hvilken versjon av Creative Cloud-skrivebordsappen du bruker:

Klikk på ikonet med tre vertikale prikker  øverst til høyre i Creative Cloud-skrivebordsappen, og velg deretter Avslutt.

Avslutte Creative Cloud-skrivebordsappen

Velg sidepanel-ikonet øverst til venstre. I Fil-menyen, velger du Avslutt Creative Cloud. .Velg deretter Avslutt.

Avslutt Creative Cloud-skrivebordsappen

2. Gå til Start-menyen, skriv inn cmd i søkefeltet og trykk deretter på Enter.

Dette åpner ledeteksten.

3. Kjør følgende kommando i ledeteksten:

del %APPDATA%\Adobe\CoreSync\options.tix

Dette sletter Options.tix-filen.

4. Start Creative Cloud-skrivebordsappen og start synkronisering.

5. Velg Konto-ikonet øverst til høyre, og velg deretter Innstillinger.

Velg Konto-ikonet øverst til høyre, og velg deretter Innstillinger

6. Gjør ett av følgende, avhengig av hvilken versjon av Creative Cloud-skrivebordsappen du bruker:

• Klikk på Synkroniser i venstre rute, og klikk deretter på Gjenoppta synkronisering.
    • Velg Gjenoppta filsynkronisering.

macOS

1. Gjør ett av følgende, avhengig av hvilken versjon av Creative Cloud-skrivebordsappen du bruker:

Klikk på ikonet med tre vertikale prikker  øverst til høyre i Creative Cloud-skrivebordsappen, og velg deretter Avslutt.

Avslutte Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Gå til Creative Cloud-menyen og klikk på Avslutt Creative Cloud. Velg deretter Avslutt.

Avslutt Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

2. Velg Launchpad-ikonet i Dock, skriv inn Terminal i søkefeltet, og velg deretter Terminal .

3. Kjør følgende kommando i Terminal:

rm ~/Bibliotek/Programstøtte/Adobe/CoreSync/options.tix

Dette sletter Options.tix-filen.

4. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

5. Velg Konto-ikonet øverst til høyre, og velg deretter Innstillinger.

Velg Konto-ikonet øverst til høyre, og velg deretter Innstillinger

6. Gjør ett av følgende, avhengig av hvilken versjon av Creative Cloud-skrivebordsappen du bruker:

• Klikk på Synkroniser i venstre rute, og klikk deretter på Gjenoppta synkronisering.
    • Velg Gjenoppta filsynkronisering.