Creative Cloud-skrivebordsappen synkroniserer ikke filer

Når du slår på filsynkronisering i Filer-panelet i Adobe Creative Cloud-skrivebordsappen, vises et snurrende hjul i et øyeblikk. Deretter vises knappen Start synkronisering på nytt, men filsynkronisering startes ikke. Gjentakelse av prosessen fører til samme virkemåte.

Merk:

Hvis du kan synkronisere noen filer, men ikke alle, ser du feilen «Kan ikke synkronisere filer».

Løsning: Slett filen options.tix

Dette problemet oppstår hvis banen til den lokale mappen (localURL) mangler i filen med innstillinger for skysynkronisering (options.tix) i katalogen CoreSync-data. Du løser dette problemet ved å slette filen options.tix. Følg denne fremgangsmåten for operativsystemet ditt.

Windows

1. Klikk på tannhjulikonet øverst til høyre på skjermen i Creative Cloud-skrivebordsappen og velg Avslutt.

Avslutt Creative Cloud-skrivebordsappen
  2. Klikk på Start-menyen, skriv inn cmd i søkefeltet og trykk deretter på Enter. Ledeteksten åpnes.

3. Kjør følgende kommando i ledeteksten:

del %APPDATA%\Adobe\CoreSync\options.tix
  4. Åpne Creative Cloud-skrivebordsappen og start synkroniseringen.

5. Klikk på tannhjulet og velg Gjenoppta filsynkronisering.

Mac OS

1. Klikk på tannhjulikonet øverst til høyre på skjermen i Creative Cloud-skrivebordsappen og velg Avslutt.

Avslutt Creative Cloud-skrivebordsappen
  2. Naviger til Mac HD/Programmer/Verktøy eller bruk Spotlight-søket til å åpne verktøyet Terminal.

3. Kjør følgende kommando i Terminal:

rm ~/Library/Application\ Support/Adobe/CoreSync/options.tix
  4. Åpne Creative Cloud-skrivebordsappen.

5. Klikk på tannhjulet og velg Gjenoppta filsynkronisering.