Probleem

Wanneer u Photoshop CC 2014.2 via een van deze methoden opent en er ontbreken lettertypen in uw bestand, loopt Photoshop vast:

  • Dubbelklik op een bestand
  • Sleep een bestand naar het Photoshop-pictogram
  • Sleep een bestand naar het Photoshop-venster

Oplossing

Voer een update uit naar Photoshop CC 2014.2.1 via de Creative Cloud-desktopapp. Zie Creative Cloud-apps bijwerken.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid