Een overeenkomst delen met een andere gebruiker

Een overeenkomst (of een ander object) delen met een andere gebruiker

Als afzender van een document kunt u een overeenkomst met elke andere individuele gebruiker delen, zolang deze een e-mailadres heeft en niet al aan de overeenkomst is gekoppeld.

Deze functionaliteit is nuttig voor managers en andere personen die verzonden individuele transacties moeten kunnen bekijken. Bekijk Account delen als u de volledige reeks overeenkomsten voor een gebruiker of groep wilt zien.

Opmerking:

Bij gedeelde individuele overeenkomsten kunnen gebruikers alleen het document en de historie ervan weergeven.

1. Ga als afzender van de overeenkomst naar de pagina Beheren en klik op de overeenkomst. Klik vervolgens op de koppeling Delen aan de rechterkant van de pagina.

2. Voer het e-mailadres in van degene met wie u de overeenkomst wilt delen. Typ een bericht dat u via e-mail wilt verzenden en klik op de knop Overeenkomst delen.

Overeenkomst delen

Opmerking:
    • Deze deelstatus blijft bestaan, zelfs als u de transactie verbergt op uw pagina Beheren.
    • Als u een overeenkomst probeert te delen met een e-mailadres dat al deelneemt aan die overeenkomst, wordt een foutbericht gegenereerd dat aangeeft dat er al een of meer deelnemers zijn voor de overeenkomst en dat de overeenkomst daarom niet worden gedeeld

De gebruiker die het gedeelde document ontvangt, kan op de pagina Beheren zien dat het wordt gedeeld.

Het lichtgrijze script onder de Titel van het document geeft aan wie het document heeft gedeeld:

Gedeeld door op de pagina Beheren