het onderstaande artikel bevat instructies voor de nieuwe gebruikersinterface van Adobe Sign.
Klik hier om dezelfde instructies te bekijken voor de klassieke gebruikersinterface van Adobe Sign.

Een overeenkomst (of een ander object) delen met een andere gebruiker

Als afzender van een document kunt u overeenkomsten delen met iedereen die een e-mailadres heeft. Deze functionaliteit is nuttig voor managers en andere personen die verzonden transacties moeten bekijken.

Opmerking:

Bij delen kunnen gebruikers het document en de historie ervan alleen weergeven.

1. Ga als afzender van de overeenkomst naar de pagina Beheren en klik op de overeenkomst. Klik vervolgens op de koppeling Delen aan de rechterkant van de pagina.

2. Voer het e-mailadres in van degene met wie u de overeenkomst wilt delen. Typ een bericht dat u via e-mail wilt verzenden en klik op de knop Overeenkomst delen.

Overeenkomst delen

Opmerking:

Deze deelstatus blijft bestaan, zelfs als u de transactie verbergt op uw pagina Beheren.

De gebruiker die het gedeelde document ontvangt, kan op de pagina Beheren zien dat het wordt gedeeld.

Het lichtgrijze script onder de Titel van het document geeft aan wie het document heeft gedeeld:

Gedeeld door op de pagina Beheren