Hvis du vil se en fullstendig liste over artikler om sikkerhet, kan du se Oversikt over sikkerhet i Acrobat DC og PDF-innhold.

Acrobat DC og Acrobat Reader DC lar deg justere programatferden slik at JavaScript kjøres innen ønsket sikkerhetsnivå. Dette bidrar til å begrense programtilgang til JavaScript API-er og isolerer arbeidsflyter som ikke krever JavaScript API-er.

1. Velg Rediger > Innstillinger (Windows) eller Acrobat DC / Acrobat Reader DC > Innstillinger (Mac OS).

2. Velg JavaScript fra kategoriene til venstre.

3. I sikkerhetspanelet for JavaScript angir du alternativene for å håndtere JavaScript: etter behov.

Aktiver JavaScript for Acrobat

Fjern avmerkingen for å slå JavaScript helt av, eller begrens JavaScript via API-er.

Aktiver JavaScript-kjørerettigheter for menyelementer

Aktiverer kjøring av JavaScript ved å klikke på menyelementer. Når dette er deaktivert, kan privilegerte JavaScript-samtaler utføres via menyen. Utføring av ikke-privilegerte JavaScript-samtaler via menyelementer er ikke blokkert, enten denne boksen er merket eller ikke.

Aktiver global sikkerhetspolicy for objekter

Tillater JavaScript globalt via API-er, eller klarerer spesifikke dokumenter som inneholder JavaScript.

Eventuelt kan du modifisere systemregisterinnstillingene dine til å håndtere JavaScript-kjøring.

Hvis du vil ha flere opplysninger, kan du se veiledningen for programsikkerhetwww.adobe.com/go/learn_acr_appsecurity_no.