Tämä dokumentti on tarkoitettu organisaatioille, jotka haluavat vaihtaa Enterprise Term License Agreement (ETLA)- tai Value Incentive Plan (VIP) ‑tilauksella hankkimansa Creative Cloud-, Document Cloud- ja Acrobat DC ‑käyttöoikeutensa toiseen osto-ohjelmaan tai käyttöoikeustyyppiin.

Jotta loppukäyttäjät pystyvät varmasti käyttämään tuotteita ilman käyttökatkoja, sinun on määritettävä käyttöoikeudet Adobe Admin Consolessa ennen nykyisen VIP-tilauksen voimassaoloajan päättymistä.

• ETLA-asiakkaiden on annettava tuotteiden olla vähintään 30 päivää päällekkäin.
  • VIP-asiakkaita kehotetaan ostamaan käyttöoikeudet ennen vuosipäivää ja määrittämään käyttöoikeudet ennen nykyisen VIP-tilauksen uusintajakson päättymistä.
  • CLP- tai TLP-asiakkaat voivat siirtyä sarjoitetusta Acrobatista tai Creative Suitesta nimettyjen käyttäjien käyttöoikeuksiin toimimalla täällä annettujen siirtymisohjeiden mukaan.

Käyttöoikeuksien pikamääritys (VIP:stä VIP:ksi)

Nykyiset VIP-jäsenet, jotka ovat ostaneet Creative Cloud for enterprisen tai Acrobat DC:n (yritysversion) VIP-ohjelman kautta, voivat määrittää käyttöoikeudet nopeasti uusintajakson aikana käyttöoikeuksien pikamäärityksellä. Käyttöoikeuksien pikamääritykseen oikeutetut asiakkaat täyttävät seuraavat ehdot:

• Tuotteet ovat samat.
    1. Asiakkaan uusintajakso on meneillään (30 päivää ennen VIP-sopimuksen vuosipäivää tai 30 päivää sen jälkeen).
    2. Tilauksessa olevat yritystuotteet ovat uusia varastointiyksiköitä ja vastaavat nykyisen tilausjakson tuotteiden työryhmäversioita.
    3. Yrityskäyttöoikeuksien tilausmäärä on suurempi tai yhtä suuri kuin nykyinen työryhmäkäyttöoikeuksien määrä.
  • Tuotteet ovat kalliimpia.
    1. Asiakkaan uusintajakso on meneillään.
    2. Tilauksessa olevat yritystuotteet ovat uusia varastointiyksiköitä, jotka ovat nykyisen tilausjakson työryhmätuotteita kalliimpia.
    3. Yrityskäyttöoikeuksien tilausmäärä on suurempi tai yhtä suuri kuin nykyinen työryhmäkäyttöoikeuksien määrä.
  • Käyttöoikeuksien pikamääritys ei ole käytettävissä seuraavissa tapauksissa:
    • Tilauksessa olevien yrityskäyttöoikeuksien määrä on nykyisten työryhmäkäyttöoikeuksien määrää pienempi.
    • Tilaus sisältää käytössä olevia työryhmätuotteita kalliimpia yritystuotteita, mutta tilattujen yrityskäyttöoikeuksien määrä on nykyisten työtyöryhmäkäyttöoikeuksien määrää pienempi.
    • Tilaus sisältää erilaisia tuotteita (työryhmä- ja yritystuotteita), tuotteiden määrään katsomatta.
    • Asiakas on jo ostanut työryhmä- ja yritystuotteita ennen uusintajaksoa.
    • Uudessa yritystilauksessa käytetään yrityksen uusintavarastointiyksiköitä.
    • Yritystuotteiden tilaus on tehty toisella VIP-sopimusnumerolla.
    • Nykyisten työryhmätuotteiden joukossa on tuotteita, joilla ei ole yritysversioita.

Kun Adobe on käsitellyt organisaatiosi yritysostotilauksen, saat ohjeet sisältävän vahvistussähköpostiviestin:

tilausvahvistus

Sähköpostiviestissä ilmoitetaan päivä, johon mennessä sinun on siirrettävä käyttäjät Admin Consolessa työryhmien käyttöoikeuksista yritysten käyttöoikeuksiin, ennen kuin he menettävät oikeudet sovellusten käyttöön.

Admin Consolessa sinua pyydetään määrittämään käyttöoikeudet käyttöoikeuksien pikamäärityksellä:

Yritysten yleiskatsaus

Vahvista tehtävän käyttöoikeuksien määrä.

Käyttöoikeuksien siirto

Vahvista, että työryhmätuotteiden käyttöoikeudet, joiden määritystä ollaan poistamassa, vastaavat yritysten käyttöoikeuksia, joita ollaan määrittämässä.

Siirron vahvistus

Saat sähköpostivahvistuksen, kun toiminto on suoritettu.

käyttöoikeuksien määritys

Lataa tulosraportti Admin Consolessa ja varmista, että kaikki käyttöoikeudet on määritetty.

Loppukäyttäjät eivät kohtaa palvelun käytössä katkoja, jos toiminto suoritetaan ennen vahvistussähköpostiviestissä annettua päivämäärää.

Sovi seuraavaksi kahdenkeskisestä perehdytyspuhelusta Adoben perehdytysasiantuntijan kanssa (jos et ole vielä tehnyt niin) tutustuaksesi Admin Consolen ominaisuuksiin, kuten hallintarooleihin ja tunnistetietoihin.

Huomautus:

Käyttöoikeuksien pikamäärityksellä ei voi siirtää käyttäjiä, joilla on odottavia kutsuja Team Admin Consolessa.

Käyttöoikeuksien erämääritys (VIP:stä VIP:ksi)

Määritä käyttöoikeudet käyttäjille erätoiminnolla käyttämällä Admin Consolesta ladattua CSV-mallia. Tämä skenaario on tarkoitettu

• VIP-asiakkaille, jotka eivät täytä käyttöoikeuksien pikamäärityksen ehtoja
  • VIP-asiakkaille, joiden on määritettävä käyttöoikeuksia sellaisille käyttäjille, joiden uusintajakso on päättynyt.
  1. Kun saat oikeudet Admin Consolen käyttöön ja käyttöoikeutesi on lisätty, valitse Käyttäjät > Käyttäjät.

2. Napsauta Käyttäjät-sivun oikeassa yläkulmassa ja valitse avattavasta luettelosta Muokkaa käyttäjätietoja CSV-tiedoston mukaan.

3. Napsauta Muokkaa käyttäjiä CSV-tiedoston mukaan ‑valintaikkunassa Lataa CSV-malli ‑vaihtoehtoa ja valitse Nykyisten käyttäjien luettelo.

Lisää käyttäjiä CSV-tiedoston mukaan

Ladatun tiedoston kenttien kuvauksen löydät artikkelista CSV-tiedostomuoto.

4. Lisää käyttöoikeusmääritykset ladattuun CSV-tiedostoon. Vedä sitten päivitetty CSV-tiedosto Muokkaa käyttäjiä CSV-tiedoston mukaan ‑valintaikkunaan ja valitse Lähetä.

Saat sähköpostivahvistuksen, kun toiminto on suoritettu.

käyttäjien muokkaus suoritettu

Lataa tulosraportti Admin Consolessa ja varmista, että kaikki käyttöoikeudet on määritetty.

Sovi seuraavaksi kahdenkeskisestä perehdytyspuhelusta Adoben perehdytysasiantuntijan kanssa (jos et ole vielä tehnyt niin) tutustuaksesi Admin Consolen ominaisuuksiin, kuten hallintarooleihin ja tunnistetietoihin.

Käyttöoikeuksien erämääritys (VIP:stä ETLA:ksi)

Määritä käyttöoikeudet käyttäjille erätoiminnolla viemällä käyttäjäluettelo Admin Consolesta, muotoilemalla se ja lähettämällä se ETLA-sopimukseesi liittyvään Admin Consoleen.

Sinun on muotoiltava viety tiedosto uudelleen Admin Console for enterprisen Lisää käyttäjiä eränä ‑toiminnon mukaisesti. Lisätietoja tiedostomuodosta on artikkelissa CSV-tiedostomuoto.

1. Kun saat oikeudet Admin Consolen käyttöön ja käyttöoikeutesi on lisätty, valitse Käyttäjät > Käyttäjät.

2. Valitse Käyttäjät-sivun oikeasta yläkulmasta ja sitten Vie käyttäjäluettelo CSV-muodossa.

export-user-list
  3. Lataa CSV-malli ja lisää Admin Consolesta viemäsi käyttäjät. Määritä myös lähetettävissä tiedoissa olevat käyttöoikeudet.

4. Valitse oikeasta yläkulmasta , valitse Lisää käyttäjiä CSV-tiedoston mukaan ja lähetä päivitetty CSV-tiedosto.

add-users-by-csv

Saat sähköpostivahvistuksen, kun toiminto on suoritettu.

käyttäjät lisätty

Lataa tulosraportti Consolessa ja varmista, että kaikki käyttöoikeudet on määritetty.

Sovi seuraavaksi kahdenkeskisestä perehdytyspuhelusta Adoben perehdytysasiantuntijan kanssa (jos et ole vielä tehnyt niin) tutustuaksesi Admin Consolen ominaisuuksiin, kuten hallintarooleihin ja tunnistetietoihin.

Käyttöoikeuksien erämääritys (ETLA:sta VIP:ksi)

Saat uuden Admin Consolen, ja sinun on siirrettävä käyttäjät ETLA-koontinäytöstä VIP-koontinäyttöön. Määritä käyttöoikeudet käyttäjille erätoiminnolla viemällä käyttäjäluettelon ETLA-koontinäytöstä, muotoilemalla sen ja lähettämällä sen VIP-koontinäyttöön.

Vie käyttäjäluettelo nykyisestä ETLA-koontinäytöstä.

Kun saat oikeudet VIP Admin Consolen käyttöön ja käyttöoikeutesi on lisätty, siirry Käyttäjät-välilehteen.

Valitse avattavasta valikosta Lisää käyttäjiä eränä.

1. Kun saat oikeudet Admin Consolen käyttöön ja käyttöoikeutesi on lisätty, valitse Käyttäjät > Käyttäjät.

2. Lataa CSV-malli ja lisää Admin Consolesta viemäsi käyttäjät. Määritä myös lähetettävissä tiedoissa olevat käyttöoikeudet.

3. Napsauta oikeassa yläkulmassa ja valitse Lisää käyttäjiä CSV-tiedoston mukaan.

add-users-by-csv
  4. Lähetä päivitetty CSV-tiedosto.

käyttäjät lisätty

Saat sähköpostivahvistuksen, kun toiminto on suoritettu.

käyttäjät lisätty

Lataa tulosraportti Consolessa ja varmista, että kaikki käyttöoikeudet on määritetty.

Jos olet jo varannut toimialueen ETLA-koontinäytössä, sinun on varattava toimialue uudessa Dashboardissa.