Tällä sivulla keskitytään tilausten lisensointiin Value Incentive Plan (VIP) ‑osto-ohjelman kautta Kiinan kansantasavallassa (PRC).

Lisätietoja VIP-sopimuksista Kiinan kansantasavallassa on Adobe.comissa.

Mikä on VIP-sopimus?

VIP-sopimuksen eri vaihtoehtojen ja hallintatoimintojen ansiosta erikokoiset organisaatiot voivat helposti toimittaa oikeat Adoben tuotteet oikeille käyttäjille. VIP-sopimus mahdollistaa aina ajan tasalla olevien Creative Cloud- ja Document Cloud ‑versioiden edullisen ja vaivattoman käyttöönoton koko organisaation laajuisesti. Creative Cloud tuo käyttöön maailman parhaan luovien työkalujen valikoiman, joka sisältää muun muassa Photoshopin, Illustratorin, InDesignin ja Premiere Pron. Kun Document Cloudia käytetään esimerkiksi Adobe Acrobatin kanssa, työnkulut ovat täysin digitaalisia.

Miten VIP-tuotteet lisensoidaan?

Kiinan kansantasavallassa (PRC) VIP-ohjelmassa on nimetyn käyttäjän lisensointivaihtoehto, jonka avulla yksittäinen käyttäjä saa VIP-jäsenyyden. Tämä vaihtoehto on saatavana yksinkertaistetuksi kiinaksi Creative Cloud for teams – Kaikki sovellukset ‑pakettiin, yhden sovelluksen Creative Cloud for teams ‑jäsenyyksiin (Musea lukuun ottamatta), Acrobat Standard DC:hen ja Acrobat Professional DC:hen. Palvelut eivät tällä hetkellä sisälly Kiinan kansantasavallassa käyttöä ja käyttöönottoa varten saatavana oleviin käyttöoikeuksiin. Lisätietoja VIP-käyttöoikeuksien hallinnasta on kaupallisen ja hallinnollisen alan tai opetusalan VIP-ohjelmaoppaassa.

Voiko VIP-lisenssitilaukset ottaa käyttöön virtuaalisessa ympäristössä?

Ei. Virtuaaliset ympäristöt eivät tue VIP-lisensointia.

Mitä eroa on VIP- ja VIP Select ‑ohjelmilla?

VIP on perusohjelma, joka sisältää seuraavat toiminnot:

• Välitön käyttöönotto
  • Automaattinen vaatimustenmukaisuus
  • Jatkuvat päivitykset sisältävät tilaukset tarjoavat pilvituotteiden uusimmat versiot käyttöösi
  • Vakioidut sopimukset ilman sopimusten uusimista
  • Vuosittaiset tai pidemmät kausivaihtoehdot

VIP Select on VIP-jäsenyyden tila, joka saavutetaan automaattisesti, kun lisenssien vähimmäiskynnys täyttyy yhden kauden aikana (yli kymmenen lisenssiä kaupallisella tai hallinnollisella alalla, yli 50 lisenssiä koulutusalalla).

Lisätietoja VIP-sopimuksista Kiinassa on Adobe.comissa. Lisätietoja VIP Select ‑ohjelmasta ja kolmen vuoden sopimuksesta on VIP Selectin avussa.

Mistä löydän VIP-ohjelmaoppaan?

Missä voin lukea VIP-ohjelman käyttöehdot?

VIP-ohjelman käyttöehdot ovat luettavissa Adobe.comissa olevalla Adobe Value Incentive Planin käyttöehtosivulla.

Olen tekemässä hankintoja monikansallisen yrityksen puolesta, ja meillä tulee olemaan käyttäjiä Kiinassa. Onko käyttöoikeuksille asetettu joitakin rajoituksia?

Sinun on käytettävä erillistä VIP-sopimusta, jotta voit ostaa käyttöoikeuksia Kiinan kansantasavallassa tapahtuvaa käyttöä ja käyttöönottoa varten (”Kiinan VIP-sopimus”). Kiinan VIP-sopimusta ei voi käyttää muissa maissa tai muilla alueilla käyttöön otettavien käyttöoikeuksien ostamiseen. Kiinan kansantasavallassa käytettävät käyttöoikeudet on ostettava Kiinan kansantasavallassa toimivalta Adoben valtuutetulta jälleenmyyjältä.

Esimerkki:

Yrityksen ABC kotipaikka on Yhdysvalloissa. Osa sen työntekijöistä asuu kuitenkin Yhdysvalloissa,

osa taas Kiinan kansantasavallassa. ABC:n on ostettava Pohjois-Amerikan käyttöoikeudet sen Yhdysvalloissa asuvia työntekijöitä varten ja Kiinan käyttöoikeudet sen Kiinan kansantasavallassa asuvia käyttäjiä varten.

Jos olet ostanut Creative Cloud for teams ‑tilauksen Adobelta tai Adoben valtuutetulta jälleenmyyjältä, sinun on toimittava seuraavasti:

• Pyydä yrityksen ABC Yhdysvalloissa toimivaa paikallista konttoria tekemään hankinnat Adobelta tai Adoben paikalliselta tai kansainväliseltä jälleenmyyjältä Yhdysvaltain VIP-sopimuksella
  • ja Kiinan kansantasavallassa toimivaa konttoria tekemään hankinnat paikalliselta jälleenmyyjältä erillisellä Kiinan VIP-sopimuksella.

Miten voin monikansallisena yrityksenä hyödyntää Kiinan kansantasavallassa erillisellä VIP-sopimuksella hankkimiani ostoksia parhaalla mahdollisella tavalla?

Jos yrityksesi ostosten kokonaismäärä on riittävän suuri VIP Select ‑tilan saavuttamiseksi tai yrityksesi pystyy nostamaan VIP Select ‑tasoaan Kiinan kansantasavallassa tehdyillä ostoksilla, suosittelemme liitetyn jäsenyyden hankkimista. Näin ostokset voidaan tehdä erillisillä alueellisilla VIP-sopimuksilla, mutta sopimusten kokonaismäärä voidaan yhdistää VIP Select -tilan saavuttamiseksi, mistä on hyötyä kummallekin alueelle. Lisätietoja liitetystä jäsenyydestä saat VIP-ohjelmaoppaasta tai jälleenmyyjältäsi.

Mitä jos matkustan käyttöoikeuden käyttöönottoalueen ulkopuolelle?

Satunnaisten matkojen tapauksessa käyttöoikeuksia voidaan käyttää määritetyn käyttöönottoalueen ulkopuolella. Edellytämme kuitenkin, että käyttöoikeuksia käytetään ensisijaisesti ostohetkellä määritetyllä käyttöönottoalueella.