Organisaation nimi

Organisaation nimi on yrityksesi, oppilaitoksesi tai työryhmäsi nimi ostohetkellä annetussa muodossa.

Työryhmien hallinnoijat voivat muuttaa organisaation nimen, jos olet ostanut työryhmätilauksen suoraan Adobelta.

1. Valitse Admin Consolessa Asetukset > Konsolin asetukset.

2. Valitse Muokkaa.

Organisaation nimi

Huomautuksia käyttäjille

Huomautuksia käyttäjille ‑merkinnät toimivat ohjeena työryhmäsi tai yrityksesi loppukäyttäjille. Kaikki loppukäyttäjät näkevät lisäämäsi huomautukset tilitiedoissaan.

Organisaatiosi loppukäyttäjien tukemiseksi järjestelmänvalvojat ja tukihenkilöt voivat avata Adobella tukipyyntöjä loppukäyttäjien puolesta. Loppukäyttäjät eivät voi ottaa yhteyttä suoraan Adobeen. Näiden Huomautuksia käyttäjille ‑merkintöjen avulla voit kommunikoida loppukäyttäjien kanssa siitä, miten he saavat apua, jos he kohtaavat ongelmia tai tarvitsevat tukea. Voit lisätä esimerkiksi lisätä linkkejä tukipalveluun tai sisäiseen tietokantaan, puhelinnumeroita tai sähköpostiosoitteita.

Jos haluat järjestelmänvalvojana lisätä tai muokata huomautuksia, toimi seuraavasti:

1. Valitse Admin Consolessa Asetukset > Konsolin asetukset.

2. Jos olet määrittämässä Huomautuksia käyttäjille ‑merkintöjä ensimmäisen kerran, valitse Lisää. Jos olet muokkaamassa olemassa olevia huomautuksia, valitse Muokkaa.

Huomautuksia käyttäjille
  3. Valitse Tallenna.

Loppukäyttäjät näkevät nämä huomautukset Adobe-tilit-sivullaan. Saat lisätietoja perehtymällä siihen, miten voit ottaa yhteyttä Adoben tuotteiden hallinnoijiin..

Sähköpostiviestien kieli

Sähköpostiviestien oletuskieli on organisaatiolle valitsemasi kieli, jolla saat sähköpostiviestejä käyttäjien tilien tilasta, muun muassa ilmoituksia tilauksen muutoksista tai luottokortin vanhentumisesta.

Järjestelmä tarkistaa ensin käyttäjän asetukset, jotta se pystyy valitsemaan loppukäyttäjille sopivimman kielen. Jos käyttäjän asetukset eivät ole käytettävissä, järjestelmä käyttää organisaation Sähköpostiviestien kieli ‑asetusta. Jos Sähköpostiviestien kieli ‑asetusta ei ole määritetty, järjestelmä johtaa kielen organisaation maatunnuksesta.

Sähköpostiviestien kieli

Voit valita sähköpostiviestien oletuskielen Admin Consolessa. Jos olet esimerkiksi ostanut yritysjäsenyyden, suoritat ostoksen loppuun englanniksi. Jos useimmat käyttäjistäsi puhuvat espanjaa, voit vaihtaa Sähköpostiviestien kieli ‑asetuksen Admin Consolessa.

1. Valitse Admin Consolessa Asetukset > Konsolin asetukset.

2. Valitse Sähköpostiviestien kieli ‑kohdassa käyttäjille lähetettävien sähköpostiviestien kieli.

Sähköpostiviestien kieli