Monet organisaatiot tukevat mukautettuja työnkulkuja hyödyntämällä laajennettavuutta. Olemme helpottaneet tätä prosessia antamalla sinun paketoida laajennukset yrityskonsolilla luomaasi käyttöönottopakettiin. Tämä tarkoittaa, että Creative Cloud ‑sovellusten ja laajennusten asennus suoritetaan osana yhtä käyttöönottoprosessia.

Voit lisätä laajennukset pakettiisi toimimalla alla olevien ohjeiden mukaan:

1. Ota Määritä-näytössä Luo laajennuksille kansio ja sisällytä Extension Manager -komentorivityökalu ‑asetus käyttöön.

Kansion luonti laajennusten hallintaa varten
  2. Kun olet suorittanut paketin luonnin loppuun, pakettikansioon luodaan seuraava kansio:

<paketin nimi>/Build/post/addon/ZXP

3. Lataa osana käyttöönottoa asennettavat plug-init ja laajennukset ja lisää ne edellä mainittuun kansioon.

4. Ota paketti organisaatiosi käyttäjillä käyttöön.

Kun otat käyttöön paketin, jossa on plug-ineja ja laajennuksia, ne asennetaan loppukäyttäjien tietokoneisiin asennettuihin kohdennettuihin Adoben tuotteisiin.

Ota kuitenkin seuraavat asiat huomioon:

• Tätä käyttöönottomenetelmää tuetaan nimettyjen käyttäjien käyttöönotoissa, mutta ei anonyymeissa, sarjoitetuissa käyttöönotoissa.
  • Kun paketti asennetaan tietokoneeseen, kaikki tuotteet asennetaan ennen pakettiin sisältyviä plug-ineja tai laajennuksia. Tämän vuoksi plug-ineja tai laajennuksia asennettaessa mahdollisesti ilmenevät virheet eivät vaikuta asennettuihin tuotteisiin.
  • Plug-ineja tai laajennuksia ei asenneta loppukäyttäjän tietokoneeseen, jos kohdennettuja Adoben tuotteita ei ole aikaisemmin asennettu tai niitä ei asenneta osana nykyistä pakettia.
  • Salattuja plug-ineja tai laajennuksia (jotka on ladattu Adobe Exchangesta) ei sisällytetä asennukseen. Yksityisesti jaetut laajennukset voidaan siis ottaa tällä tavalla käyttöön, sillä niitä ei ole salattu.
  • Jos plug-in tai laajennus vaatii, että käyttäjät käynnistävät kohdennetun tuotteen uudelleen, loppukäyttäjien on tehtävä tämä, ennen kuin plug-in tai laajennus on käytettävissä.