Esittely

Admin Consolen Paketit-sivu sisältää seuraavat toiminnot, joita voit käyttää, kun suunnittelet Creative Cloud- ja Document Cloud ‑sovellusten käyttöönottoa yrityksesi loppukäyttäjillä:

• Lataa esimääritettyjä paketteja käyttämällä Adoben mallit ‑toimintoa.
  • Luo täysin mukautettuja paketteja, jotka vastaavat kokoonpanoltaan ja sovelluksiltaan loppukäyttäjien tarpeita.
  • Ota sähköposti-ilmoitukset käyttöön, jotta saat ilmoituksen, kun uusia tuoteversioita on saatavana.
  • Tarkastele itsesi tai organisaatiosi järjestelmänvalvojien aikaisemmin luomia paketteja. Tarkastele myös yksittäisen paketin tietoja ja seuraa paketin sovelluksille saatavana olevia päivityksiä.
  • Lataa IT-työkaluja, kuten Remote Update Manager ja Adobe Update Server Setup Tool.
  • Lataa Extension Manager ‑komentorivityökalu, jolla voit asentaa laajennuksia ja plug-ineja ZXP-tiedostosäilön muodossa.

Huomautus:

Jos haluat luoda laitelisenssi- tai sarjanumerolisenssipaketteja, käytä Creative Cloud Packageria. Huomaa kuitenkin, että CC 2019 ‑sovellusversio tai sitä uudemmat eivät ole käytettävissä Creative Cloud Packagerissa. Tämä tarkoittaa, että voit luoda laitelisenssi- tai sarjanumerolisenssipaketteja vain CC-sovellusten aikaisemmilla versioilla.

Admin Consolen Paketit-sivun käyttö

Työkalut

Lataa Creative Cloud Packager, Extension Manager ‑komentorivityökalu, Adobe Update Server Setup Tool tai Remote Update Manager.

Kirjaudu Admin Consoleen ja valitse Paketit > Työkalut.

Creative Cloud Packager

Adobe Creative Cloud Packager helpottaa Adobe Creative Cloud ‑tuotteita ja ‑päivityksiä sisältävien pakettien luontia. Nämä paketit voidaan sitten ottaa käyttöön organisaatiosi asiakaslaitteissa.

Lisätietoja on artikkelissa Packager.

Huomautus:

CC-sovellukset, jotka on julkaistu 15. lokakuuta 2018 (CC 2019) tai sen jälkeen, eivät ole käytettävissä Creative Cloud Packagerissa. Lisätietoja on tässä dokumentissa.

Adobe Update Server Setup Tool

Adobe Update Server Setup Toolilla voit ottaa käyttöön toimipisteessä olevan palvelimen Creative Cloud ‑päivitysten isännöintiä varten. Näin IT-osasto voi säästää kaistanleveyttä ja parantaa hallintaa, kun loppukäyttäjille julkaistaan päivityksiä.

Lisätietoja on artikkelissa Adobe Update Server Setup Toolin käyttö.

Remote Update Manager

Remote Update Managerilla voit käynnistää asiakaslaitteessa olevan päivitysohjelman etäältä. Sen avulla voit saumattomasti hallita, milloin asiakasjärjestelmät asentavat päivityksiä. Voit määrittää tietyn tuotteen tai päivittää kaikki tuotteet samaan aikaan. Kun sovellusta käytetään yhdessä Adobe Update Server Setup Toolin kanssa, päivitykset haetaan omassa toimipisteessäsi olevalta palvelimelta.

Lisätietoja on artikkelissa Remote Update Managerin käyttö.

Extension Manager ‑komentorivityökalu

ExMan-komentorivityökalun avulla järjestelmänvalvoja voi asentaa laajennuksia ja plug-ineja ZXP-tiedostosäilön muodossa. Kun luot paketin, voit halutessasi sisällyttää siihen laajennuksia tai ladata itsenäisen työkalun Macia tai Windowsia varten.

Oletusarvot

Määritä ilmoitusten, AUSST:n ja mukautettujen pakettien hakemistojen yleiset asetukset.

Kirjaudu Admin Consoleen ja valitse Paketit > Oletusarvot.

Oletusarvot-valintaikkuna

Ilmoitukset

Voit saada sähköposti-ilmoituksia päivityksistä, jotka ovat saatavana mihin tahansa Creative Cloud ‑tuotteeseen.

1. Kirjaudu Admin Consoleen ja valitse Paketit > Oletusarvot.

2. Valitse Ilmoitukset-osan valintaruutu tai poista sen valinta sen mukaan, haluatko ottaa ilmoitukset käyttöön vai poistaa ne käytöstä.

Sisäinen päivityspalvelin

Lataa Adobe Update Server Setup Tool Työkalut-osiosta sisäisen päivityspalvelimen määrittämistä varten, luo ohitustiedosto ja kopioi ja liitä ohitustiedoston sisältö Sisäinen päivityspalvelin ‑ruutuun.

Sinun on valittava tämä asetus myös Luo paketti ‑työnkulussa, jotta päivitykset ohjataan sisäiseen päivityspalvelimeen.

Mukautettu asennushakemisto

Jos luomissasi paketeissa olevat sovellukset tukevat mukautettuja asennushakemistoja, määritä hakemisto, johon haluat luodun paketin asentavan nämä sovellukset. Lisätietoja on artikkelissa Pakettien luonti.

Huomautus:

Määrittämäsi hakemistopolun on oltava absoluuttinen polku. Jos olet luomassa pakettia, joka on tarkoitus ottaa käyttöön Windows-tietokoneissa, sinun on määritettävä polku, joka sisältää asemakirjaimen. Esimerkki: C:\<kansion polku>.

Kansiota luotaessa et myöskään voi käyttää merkkejä, joita Windows ei tue: \/:*?<>|