Typekit on nyt Adobe Fonts, ja se sisältyy Creative Cloudiin ja muihin tilauksiin. Lisätietoja.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on resurssien siirron tarkoitus?

Resurssien siirron tarkoituksena on siirtää yrityskäyttäjän sisällöt hänen yrityksen määrittämältä Adobe ID ‑tililtään hänen uudelle yritystililleen. Tämä prosessi voidaan käynnistää sen jälkeen, kun järjestelmänvalvoja on siirtänyt käyttäjän tilin Adobe ID:ltä Enterprise ID:lle tai Federated ID:lle.

Kuka käynnistää resurssien siirtoprosessin?

Organisaation tai yrityksen järjestelmänvalvoja käynnistää tilin henkilötietojen siirron. Tämän jälkeen työntekijä käynnistää itse resurssien siirtoprosessin antamalla Adobelle suostumuksena sisältöjensä siirtoon.

Miksi tarvitsette suostumukseni sisältöjeni siirtoon?

Adobe ei pysty siirtämään sisältöjäsi Adobe ID ‑tililtäsi ilman suostumustasi seuraavista syistä.

• Kun käytät Adobe ID:täsi, Adobe ID ‑tiliisi liittyvien tiedostojen ja tietojen täysi hallinta säilyy sinulla. Kun käytät Enterprise ID:tä tai Federated ID:tä, nämä sisällöt omistaa ja niiden hallinnasta vastaa yritys.
  • Adobe ID:n loppukäyttäjänä Adoben kanssa solmimassasi sopimuksessa todetaan, että ID:hen liittyvien tiedostojen ja tietojen täysi hallinta säilyy käyttäjillä.
  • Adobe ei myöskään pysty siirtämään sisältöjäsi ilman lupaasi Federal Stored Communications Actin (SCA) luvun 18 U.S.C. kohdissa 2701–271 esitettyjen määräysten vuoksi.

Miten voin hallita Adobe ID ‑tililläni olevia henkilökohtaisia sisältöjä?

Resurssien siirtoprosessi siirtää kaikki yrityksen määrittämällä Adobe ID ‑tililläsi olevat tuetut sisällöt uudelle yritystilillesi.

Jos et halua siirtää henkilökohtaisia sisältöjäsi, sinun on poistettava sisällöt Adobe ID ‑tililtäsi ennen siirtoprosessin käynnistämistä. Voit ladata tai siirtää henkilökohtaiset sisältösi manuaalisesti tietokoneeseen. Kun siirto on suoritettu loppuun, yrityksen määrittämä vanha Adobe ID ‑tilisi muunnetaan uudeksi maksuttomaksi, henkilökohtaiseksi Adobe ID ‑tiliksi. Voit siirtää ladatut sisällöt manuaalisesti tälle uudelle henkilökohtaiselle Adobe ID ‑tilille.

Minkä tyyppisiä sisältöjä siirtoprosessi tukee?

Kaikki vanhalla Adobe ID ‑tililläsi olevat tuetut sisällöt siirretään uudelle yritystilille. Prosessi toimii kaikki tai ei mitään ‑periaatteella, käyttäjä ei voi valita siirrettäviä datatiedostoja tai sisältöjä.

Sisällöt, jotka siirretään

• Adobe Sign
  • Adobe Spark ‑luomukset
  • Adobe Spark ‑julkaisut
  • Adobe XD ‑prototyypit
  • Sovellusviittaukset
  • Kommentit
  • Creative Cloud ‑kirjastot
  • Tiedostot (Creative Cloud ja Document Cloud)
  • Kansiot
  • Kirjastoissa olevat tiedot
  • Mobiililuomukset (DCX)
  • Linkkien jakaminen
  • Versiot

Sisällöt, joita ei siirretä

• Toimintasyöte
  • Adobe Anywhere
  • Adobe Color
  • Adobe Stock
  • Adobe Story
  • Adobe Fonts
  • Behance/Portfolio
  • Fill & Signin käyttäjäprofiilitiedot
  • Lightroom
  • Mobiilisovelluksilla julkaistut videot

Huomautus: Sisällöt, joita ei siirretä, ovat edelleen käytettävissä Adobe ID ‑tililläsi.

Jos haluat tehdä varmuuskopion Lightroom Classic CC:llä luoduista luetteloista, perehdy artikkeliin Luettelon varmuuskopiointi.

Lightroom CC:ssä voit tehdä paikallisen varmuuskopion ottamalla Tallenna kaikki alkuperäiset kuvat määritettyyn sijaintiin ‑toiminnon käyttöön paikallisen tallennusympäristön asetuksissa. Tarkempia tietoja on artikkelissa Asetusten määrittäminen.

Miksi en pysty siirtämään resurssejani automaattisesti?

Kun järjestelmänvalvoja on siirtänyt tilisi Adobe ID:stä Enterprise ID:ksi tai Federated ID:ksi, seuraavissa tapauksissa sinun on siirrettävä sisältö manuaalisesti.

• Yrityksen järjestelmänvalvojan sinulle määrittämiin sopimuksiin ei liity Creative Cloud ‑tallennustilaa tai Document Cloud ‑tallennustilaa. Jos haluat siirtää sisällöt automaattisesti, sinulle on myönnettävä oikeudet niiden molempien käyttöön.
  • Uuteen yritystiliisi liittyvä maa ei ole samalla alueella kuin edelliseen Adobe ID ‑tiliisi liittyvä maa.

Voidaanko sisällöt siirtää muille alueille?

Ei, sisältöjäsi ei voi siirtää alueiden kesken. Jos sisältösi ovat Yhdysvalloissa, sisällöt pysyvät siellä. Sisältöjen siirtoa (siirtämistä tai kopiointia) useille alueille ei tueta. Voit siirtää sisällöt manuaalisesti uudelle yritystilille, lisätietoja on artikkelissa Resurssien siirto.

Kuinka kauan siirtoprosessin suorittaminen kestää?

Resurssien siirtoprosessin suorittaminen alusta loppuun kestää alle viisi minuuttia, ja tämän jälkeen voit käyttää uutta yritystiliäsi. Jos sinulla on paljon jaettuja resursseja, on kuitenkin mahdollista, että et näe kaikkia linkkejäsi, kirjanmerkkejäsi, kutsujasi ja yhteistöitäsi välittömästi. Prosessin suorittaminen voi kestää useita minuutteja sen jälkeen, kun olet kirjautunut uudelle yritystilillesi.

Mitä koen siirron suorittamisen jälkeen?

Prosessin suorittamisen jälkeen uusi Enterprise ID- tai Federated ID ‑tili näyttää täysin samanlaiselta kuin alkuperäinen Adobe ID ‑tilisi. Alkuperäinen Adobe ID ‑tili on nyt tyhjä, ja se muunnetaan henkilökohtaiseksi Adobe ID ‑tiliksi.

Kun tunnistetietoni vaihdetaan Adobe ID:stä Enterprise ID:ksi tai Federated ID:ksi, tuleeko Suostumus resurssien siirtoon ‑sivu näyttöön, jos kirjaudun Adobe ID:lläni?

Ei, Suostumus resurssien siirtoon ‑sivu ei tule näyttöön, kun kirjaudut Adobe ID ‑tilisi tunnistetiedoilla.

Kuinka voin siirtää Adobe ID ‑tililläni luodut Adobe Stock ‑kirjastot uudelle yritystilille?

Stock-ostoksia ei voi siirtää yksityishenkilöiden Stock-sopimusten ja yritysten Stock-sopimusten välisten erojen vuoksi. Voit ostaa Stock-tuotteet uudelleen yritystilisi ehtojen mukaisesti.

Vaikuttaako resurssien siirto jakopalvelun kautta lähetettyihin tiedostoihin?

Kun sisällöt siirretään, jakopalvelu siirtää lähetetyt tiedostot. Kaikki jäljellä olevat linkit ja lähetetyt tiedostot liitetään siis myös uuteen yritystiliin. Jakopalvelun siirtämisen aikana käyttäjät eivät tilapäisesti pysty käyttämään palvelun kautta lähetettyjä tiedostoja. Kun siirto on suoritettu loppuun, kaikki jäljellä olevat linkit toimivat, ja kaikki lähetetyt tiedostot näkyvät uudella yritystilillä.

Jos haluan lykätä päätöstäni ja analysoida sisällön ennen suostumukseni antamista, voinko siirtää sisällön automaattisesti myöhemmin?

• Voit siirtää päätöstäsi kirjautua uudelle yritystilillesi ja edelleen kirjautua Adobe ID ‑tilillesi niin monta kertaa kuin haluat henkilökohtaisten sisältöjen analysointia, tallennusta, synkronointia ja poistamista varten.
  • Jos kirjaudut yritystilillesi, mutta haluat lykätä suostumuksen antamista, voit valita Palaa sisäänkirjautumiseen. Kirjaudu tämän jälkeen takaisin Adobe ID ‑tilillesi.
  • Jos kuitenkin kirjaudut yritystilillesi ja valitset Ei, siirrän sisältöni manuaalisesti myöhemmin, automaattista resurssien siirtoprosessia ei enää voi käynnistää uudelleen. Jos haluat siirtää sisällöt manuaalisesti uudelle yritystilille, lisätietoja on artikkelissa Resurssien siirto.

Mitä tapahtuu, jos minulla on jo sisältöjä uudella yritystilillä ennen siirtoa?

Emme suosittele sisältöjen lisäämistä uudelle yritystilille, ennen kuin resurssien siirtoprosessi on suoritettu loppuun. Jos yritystilillä on kuitenkin sisältöjä, ne menetetään, jos annat suostumuksen resurssien siirtoprosessiin. Jos nämä sisällöt ovat tärkeitä, sinun on tallennettava ne tietokoneeseen ja siirrettävä ne yritystilillesi manuaalisesti siirron suorittamisen jälkeen.

Mitä tapahtuu, jos käynnistän prosessin kahdesta eri sovelluksesta tai laitteesta?

Suosittelemme, että et käynnistä resurssien siirtoa useista laitteista samaan aikaan. Kun yrität kirjautua sisään useista laitteista tai sovelluksista, kaikissa niissä näyttöön tulee Suostumus resurssien siirtoon ‑sivu, jos et ole vielä ryhtynyt toimiin jollakin suostumussivulla.

Kun valitset jollakin suostumussivulla siirtovaihtoehdon (Kyllä/Ei), järjestelmä tallentaa ensimmäisen vastauksesi ja jatkaa resurssien siirtoa sen mukaan. Jos yrität käynnistää resurssien siirron toisesta laitteesta tai sovelluksesta, kun siirto on käynnissä, saat Tilapäisesti ei käytettävissä ‑virheilmoituksen.

Tilapäisesti ei käytettävissä ‑virheilmoitus

Kun käynnistän resurssien siirtoprosessin, mitä tapahtuu muissa laitteissa, joista olen kirjautunut sisään?

Kun käynnistät resurssien siirron yhdestä (ensisijaisesta) laitteesta, sinut kirjataan Adobe ID ‑tililtäsi automaattisesti ulos kaikissa muissa (toissijaisissa) laitteissa, kunnes resurssien siirto on suoritettu loppuun. Kun siirto on päättynyt, sinut kirjataan ensisijaisessa laitteessa automaattisesti uudelle yritystilillesi. Kirjaudu kaikissa toissijaisissa laitteissa takaisin uudelle yritystilillesi.

Miksi saan odottavia kutsuja henkilökohtaiselle Adobe ID ‑tililleni resurssien siirron jälkeen?

Jotta voit varata henkilökohtaisen Adobe ID ‑tilisi tai ottaa sen hallintaasi, sinun on vaihdettava sen käyttäjänimi ja salasana. Tämän jälkeen et enää saa odottavia kutsuja henkilökohtaiselle Adobe ID ‑tilillesi.

Miten voin jatkaa, jos resurssien siirtoprosessi jumiutuu suostumuksen antamisen jälkeen?

Jos aktiivinen ikkuna jumiutuu suostumuksen antamisen jälkeen, sulje ikkuna tai sovellus ja yritä kirjautua uudelle Enterprise ID- tai Federated ID ‑tilillesi resurssien siirtoprosessin käynnistämiseksi uudelleen. Jos kohtaat virheen edelleen, pyydä tukea organisaatiosi järjestelmänvalvojalta.

Miten voin korjata ”Sisältösi siirtäminen on keskeytetty.” ‑virheen?

Jos saat virheilmoituksen, ennen kuin resurssien siirtoprosessi on suoritettu loppuun, valitse Peruuta ja palaa sisäänkirjautumiseen ja kirjaudu Enterprise ID- tai Federated ID ‑tilillesi uudelleen.

• Jos Suostumus resurssien siirtoon ‑sivu tulee näyttöön, käynnistä resurssien siirtoprosessi uudelleen.
  • Jos pystyt kirjautumaan tilillesi, tarkista, että sisältösi siirretään – Creative Cloud FilesDocument Cloud Files.
  • Jos kohtaat virheitä, pyydä tukea organisaatiosi järjestelmänvalvojalta.