Organisaatiot alkavat nähdä uuden Admin Consolen, kun he kirjautuvat sisään. Joka kuukausi konsoli tuodaan yhä useampien asiakkaiden käyttöön. Vähitellen kaikki asiakkaat voivat käyttää uutta konsolia. Jos et vielä käytä uutta konsolia, perehdy artikkeliin Adobe Signin työryhmätoiminnon hallinnoija.

Jos olet ostanut Adobe Signin työryhmäsopimuksen, käytä Admin Consolea käyttäjien ja heihin liittyvien käyttöoikeuksien hallintaan. Voit myös määrittää useita hallinnoijia auttamaan työryhmäsi tai Adobe Signin toiminnan hallinnassa. Lisätietoja on artikkelissa Hallinnoijien hallinta.

Huomautus:

Jos sinulla on Document Cloud for business-, Document Cloud for enterprise-, Adobe Sign – Business- tai Adobe Sign – Enterprise ‑sopimus, lisätietoja on artikkelissa Adobe Signin hallinta.

Aloitus

Työryhmäsi Adobe Sign ‑sopimuksen hallinnointi edellyttää, että olet sekä hallinnoija että loppukäyttäjä, jolla on aktiivinen käyttöoikeus.

1. Siirry Admin Consolessa Käyttäjät > Hallinnoijat ‑kohtaan ja varmista, että käyttäjä on järjestelmänvalvojien luettelossa. Lisätietoja hallinnoijien lisäämisestä on artikkelissa Hallintaroolit.

Hallinnoijat
  2. Valitse Käyttäjät > Käyttäjät.

Käyttäjät-sivulla on luettelo organisaatiosi käyttäjistä.

3. Jos haluat tarkastella jonkin käyttäjän tietoja, napsauta käyttäjän nimeä.

4. Varmista, että Adobe Sign on mainittu Tuotteet-osiossa.

Lisätietoja käyttäjien hallinnasta on artikkelissa Käyttäjien hallinta.

Adobe Signin hallinnoijan oikeudet

Jos haluat käyttää Adobe Sign ‑hallintakonsolia (Adobe Sign ‑verkkosovelluksen Tili-välilehteä), valitse Adobe Signin hallinta ja kirjaudu Adobe ID:lläsi sisään.

Adobe Sign ‑hallinnoijien lisäys

Voit määrittää Adobe Signin hallinnoijien oikeudet kahdella tavalla:

1. Määritä Adobe Sign for Teams ‑käyttöoikeus loppukäyttäjälle Admin Consolessa. Kun käyttäjä hyväksyy kutsun, hänestä tulee aktiivinen käyttäjä. Lisää sitten tämä loppukäyttäjä Hallinnoijat-välilehdessä hallinnoijien luetteloon.
  2. Adobe Sign ‑hallintakonsolissa (Adobe Sign ‑verkkosovelluksen Tili-välilehdessä).
  1. Valitse Tili > Käyttäjät.

2. Valitse käyttäjä ja sitten Käyttäjäasetukset.

3. Valitse Käyttäjä on tilin hallinnoija- ja Käyttäjä on työryhmän hallinnoija ‑valintaruudut.

4. Valitse Tallenna.

enterprisedocimg4

Adobe Signin hallinnoijan oikeuksien kumoaminen

Jos Adobe Sign ‑hallinnoija on saanut hallinnoijan oikeudet Admin Console for teamsin kautta, voit kumota käyttäjälle myönnetyt Adobe Signin hallinnoijan oikeudet jollakin seuraavista tavoista.

• Poista käyttäjä Admin Console Hallinnoijat-välilehdestä. Poista myös käyttäjälle myönnetyt Adobe Signin hallinnoijan oikeudet Adobe Signin hallintakonsolissa. Tämä käyttäjä voi edelleen käyttää Adobe Sign for teamsia, mutta hänellä ei enää ole Adobe Signin hallinnoijan oikeuksia.
  • Poista käyttäjä Kaikki käyttöoikeudet- tai Aktiiviset käyttäjät ‑välilehdessä. Tämä käyttäjä ei voi käyttää Adobe Signia, joten hänellä ei enää ole hallinnoijankaan oikeuksia.

Huomautus:

Jos määritit Adobe Sign ‑hallinnoijalle hallinnoijan oikeudet Adobe Signin hallinnointialueella, voit kumota hallinnoijan oikeudet poistamalla tilin hallinnoijan tai ryhmän hallinnoijan käyttäjäasetukset käytöstä.

Lisätietoja toiminnoista, jotka työryhmän hallinnoija voi mukauttaa loppukäyttäjille, on Adobe Signin uusien tilien pika-aloitusoppaassa.

Virhe, kun hallinnoija määrittää käyttäjälle käyttöoikeuden

Joissakin tapauksissa hallinnoija ei ehkä pysty delegoimaan loppukäyttäjälle Adobe Sign for teamsin käyttöoikeutta Admin Console for teamsin kautta. Työryhmän hallinnoija voi kohdata esimerkiksi seuraavan virheen: Käyttäjää ei voi määrittää tähän käyttöoikeuteen. Lisätietoja.

Jos saat tämän virheilmoituksen, yritä suorittaa delegointi uudelleen käyttämällä toista loppukäyttäjän sähköpostiosoitetta tai ota yhteyttä tukeen.