Los het probleem op waarbij Photoshop vastloopt vanwege libcef.dll
Platform Beschrijving
Betreffend besturingssysteem Windows
Betreffende productversies Photoshop CC 2015.5 en Photoshop CC 2017

Probleem

Tijdens het starten en afdrukken loopt Photoshop vast vanwege libcef.dll, waarbij de volgende probleemhandtekening wordt gegenereerd:

Naam probleemgebeurtenis: APPCRASH
Naam toepassing: Adobe Spaces Helper.exe
Versie toepassing: 0.0.0.0
Tijdstempel toepassing: 57fde35d
Naam foutmodule: libcef.dll
...

Dit probleem is specifiek van toepassing op Windows.

Oplossingen

Probeer een van de volgende oplossingen:

• Voer een upgrade uit naar de meest recente versie van Photoshop.
  • Voer een upgrade uit naar Windows 10 of Windows 7 of 8.
  • Hef de selectie van Voorkeuren > Algemeen > Berichten weergeven op.
  • Hef de selectie van Voorkeuren > Prestaties > Geavanceerde instellingen > OpenCL gebruiken op.
  • Controleer of de Photoshop-extensie Bins niet is geïnstalleerd.
  • Verwijder de toepassing NVIDIA GeForce Experience.