MSVCR120.dll ontbreekt op Windows 7 met Adobe Photoshop CC 2015.

Probleem:

MSVCR120.dll-bestand ontbreekt wanneer u probeert Photoshop CC 2015 te starten

Oplossing

Photoshop CC 2015 vereist Windows 7 Service Pack 1 of hoger. Voor meer informatie, zieSysteemvereiste voor CC 2015

Installeer Windows 7 Service Pack 1 via Windows Update of via deze koppeling:Windows 7 (SP1) installeren