Illustrator kraschar, slutar svara eller fungerar oväntat när vissa plugin-program eller tillägg från tredje part installeras.

Lösning

Kontrollera att alla plugin-program från tredje part som du har installerat är kompatibla med den senaste utgåvan av Illustrator CC. Det är möjligt att utvecklaren av ditt plugin-program kan ha släppt en uppdatering, och att versionen av det plugin-program som du har installerat på datorn är inaktuellt. Kontrollera med utvecklaren om plugin-programmet är kompatibelt med den senaste utgåvan av Illustrator CC och om du behöver uppgradera till en nyare version.

Du kan också överväga att ta bort problemdrabbade plugin-program från tredje part från Illustrator. Se plugin-programmens dokumentation för vidare information om det.