Ofte stillede spørgsmål

Hvad er formålet med aktivoverførsel?

Formålet med aktivoverførsel er at flytte virksomhedsbrugerens indhold fra deres virksomhedstildelte Adobe ID-konto til deres nye virksomhedskonto. Processen kan foretages, når it-administratoren har overført brugerens konto fra Adobe ID til Enterprise ID/Federated ID.

Hvem igangsætter processen til aktivoverførsel?

Det er organisationens/virksomhedens it-administrator, der sætter overførslen af konto-id i gang. Derefter sætter medarbejderen den faktiske proces til aktivoverførsel i gang ved at give Adobe tilladelse til, at indholdet overføres.

Hvorfor skal I bruge min tilladelse til at overflytte mit indhold?

Adobe kan ikke overflytte dit indhold fra din Adobe ID-konto uden din tilladelse af følgende grunde.

• Når du bruger dit Adobe ID, har du altid fuldstændig kontrol over filer og data, der er knyttet til din Adobe ID-konto. Når du bruger et Enterprise ID eller Federated ID, er det virksomheden, der ejer og kontrollerer dette indhold.
  • Din kontrakt med Adobe som slutbrugeren af en Adobe ID-konto angiver, at brugerne har fuldstændig kontrol over de filer og data, der er tilknyttet deres id.
  • Adobe kan heller ikke flytte dit indhold uden din tilladelse i henhold til Federal Stored Communications Act (SCA), 18 U.S.C.-paragraf 2701-271.

Hvordan administrerer jeg det personlige indhold i min Adobe ID-konto?

Processen til aktivoverførsel flytter alt det understøttede indhold fra din virksomhedstildelte Adobe ID-konto til din nye virksomhedskonto.

Hvis du ikke vil overføre dit personlige indhold, skal du fjerne det fra din Adobe ID-konto, inden du starter overførslen. Du kan manuelt downloade/flytte dit personlige indhold til din computer. Når overførslen er gennemført, konverteres din gamle virksomhedstildelte Adobe ID-konto til en ny, omkostningsfri personlig Adobe ID-konto. Du kan manuelt overføre det downloadede indhold til denne nye, personlige Adobe ID-konto.

Hvilken type indhold understøttes i forbindelse med overførslen?

Alt det understøttede indhold på din gamle Adobe ID-konto overføres til den nye virksomhedskonto. Denne proces er en alt eller intet-overførselsproces. Brugeren kan ikke vælge, hvilke datafiler/indhold der skal overflyttes.

Indhold, der overflyttes

• Adobe Sign
  • Adobe Spark-oprettelser
  • Adobe Spark - publiceret
  • Adobe XD-prototyper
  • Programindstillinger
  • Kommentarer
  • Creative Cloud Libraries
  • Filer (Creative Cloud og Document Cloud)
  • Mapper
  • Biblioteksdata
  • Mobiloprettelser (DCX)
  • Del links
  • Versioner

Indhold, der ikke overflyttes

• Aktivitetsfeed
  • Adobe Anywhere
  • Adobe Color
  • Adobe Stock
  • Adobe Story
  • Adobe Fonts
  • Behance/Portfolio
  • Fill & Sign-brugerprofildata
  • Lightroom
  • Videoer, der er udgivet fra mobilapps

Bemærk: Det indhold, der ikke overflyttes, er stadig tilgængeligt under din Adobe ID-konto.

Se Sikkerhedskopiér et katalog for at tage en sikkerhedskopi af kataloger, der er oprettet ved hjælp af Lightroom Classic CC.

For Lightroom CC kan du tage en lokal sikkerhedskopi ved at aktivere Gem alle originale billeder i specificeret placering i indstillingen for det lokale lagermiljø. Du kan få flere oplysninger i Angiv indstillinger.

Hvorfor kan jeg ikke overføre mine aktiver automatisk?

Når din it-administrator har overført din konto fra Adobe ID til Enterprise ID/Federated ID, skal du manuelt overføre indholdet i nedenstående tilfælde.

• Der er ingen Creative Cloud-lagerplads eller Document Cloud-lagerplads forbundet med de planer, som din virksomhedsadministrator har tildelt dig. Hvis du vil overføre indhold automatisk, skal du have fået tildelt adgang til begge.
  • Det land, der er knyttet til din nye virksomhedskonto, er ikke i samme område som det land, der er knyttet til din tidligere Adobe ID-konto.

Kan data overflyttes til andre regioner?

Nej, dit indhold kan ikke overflyttes på tværs af forskellige regioner. Hvis dit indhold er placeret i USA, forbliver det dér. Overførsel af indhold til flere regioner (flytning eller kopiering) understøttes ikke. Du kan overføre indholdet manuelt til din nye virksomhedskonto. Se Overfør aktiver.

Hvor lang tid tager overførselsprocessen?

Hele processen til aktivoverførsel tager under fem minutter, hvorefter du har adgang til din nye virksomhedskonto. Men hvis du har mange delinger, vil du muligvis ikke kunne se alle dine links, bogmærker, invitationer og samarbejdsopgaver med det samme. Det kan tage flere minutter at fuldføre, når du er logget på din nye virksomhedskonto.

Hvad sker der, når overførslen er afsluttet?

Når processen er færdig, ser den nye Enterprise ID-/Federated ID-konto nøjagtigt ud som din oprindelige Adobe ID-konto. Den oprindelige Adobe ID-konto vil nu være tom og konverteret til en personlig Adobe ID-konto.

Når min identitet er skiftet fra Adobe ID til Enterprise/Federated ID, vises siden Asset Migration Consent (tilladelse til aktivoverførsel) så, hvis jeg logger ind med mit Adobe ID?

Nej, siden Asset Migration Consent (tilladelse til aktivoverførsel) vises ikke, når du logger ind med din Adobe ID-konto.

Hvordan kan jeg overføre de Adobe Stock-biblioteker, der er oprettet i min Adobe ID-konto, til den nye virksomhedskonto?

Du kan ikke overføre Stock-købene på grund af licensforskellene mellem individuelle Stock-aftaler og Stock-aftaler for virksomheder. Du kan købe Stock-elementerne igen i henhold til vilkårene for din virksomhedskonto.

Har aktivoverførsel indvirkning på de filer, der sendes vis tjenesten Del?

Når indholdet er overført, overfører tjenesten Del de sendte filer. Så alle de udestående links og sendte filer er også forbundet med den nye virksomhedskonto. Under overførslen i forbindelse med tjenesten Del, er brugerne midlertidigt ude af stand til at få adgang til filer, der er sendt via tjenesten. Når overførslen er gennemført, fungerer alle udestående links, og alle sendte filer er angivet med den nye virksomhedskonto.

Hvis jeg vil udsætte min beslutning og analysere indholdet, før jeg giver samtykke, kan indholdet så overflyttes automatisk senere?

• Du kan udsætte din beslutning om at logge på din nye virksomhedskonto og fortsætte med at logge på din Adobe ID-konto, så mange gange du vil, for at analysere, gemme, synkronisere og fjerne personligt indhold.
  • Hvis du logger på din virksomhedskonto, men vil vente med at give samtykke, kan du klikke på Gå tilbage til log ind. Log derefter på Adobe ID-kontoen igen.
  • Men hvis du logger på din virksomhedskonto og klikker på Nej, jeg vil flytte mit indhold manuelt senere, kan du ikke starte den automatiske proces til aktivoverførsel igen. Hvis du vil overføre indholdet manuelt til din nye virksomhedskonto, skal du gå til Overfør aktiver.

Hvad sker der, hvis jeg allerede har noget indhold i den nye virksomhedskonto før overflytningen?

Det anbefales ikke at føje indhold til den nye virksomhedskonto, før du har fuldført processen til aktivoverførsel. Men hvis der er noget indhold i virksomhedskontoen, går det tabt, hvis du giver samtykke til processen til aktivoverførsel. Hvis indholdet er vigtigt, skal du gemme det på skrivebordet og derefter manuelt flytte det til din virksomhedskonto, efter at overflytningen er afsluttet.

Hvad sker der, hvis jeg starter processen fra to forskellige apps eller enheder?

Det anbefales, at du ikke starter Aktivoverførsel samtidigt fra flere enheder. Når du prøver at logge ind fra flere enheder eller apps, vises siden Asset Migration Consent (tilladelse til aktivoverførsel) på dem alle, hvis du ikke allerede har udført en handling på en af godkendelsessiderne.

Når du har valgt en indstilling (Ja/Nej) for overførsel på en af godkendelsessiderne, registrerer systemet dit første svar og fortsætter med aktivoverførslen i overensstemmelse hermed. Hvis du forsøger at starte Aktivoverførsel fra en anden enhed eller app, mens overførslen er i gang, vises meddelelsen Midlertidigt utilgængelig.

Fejlen Midlertidigt utilgængelig

Når jeg starter processen til aktivoverførsel, hvad sker der så på de andre enheder, som jeg har logget ind fra?

Når du først har aktiveret Aktivoverførsel fra én (primær) enhed, bliver du automatisk logget ud af din Adobe ID-konto på alle andre (sekundære) enheder, indtil Aktivoverførsel er afsluttet. Når processen er færdig, bliver du automatisk logget på din nye virksomhedskonto på din primære enhed. Log ind på din nye virksomhedskonto igen på alle dine sekundære enheder.

Hvorfor vises der ventende invitationer i min personlige Adobe ID-konto efter Aktivoverførsel?

For at kunne tage kontrol over din personlige Adobe ID-konto skal du ændre dens brugernavn og adgangskode. Når du er færdig, modtager du ikke længere ventende invitationer i din personlige Adobe ID-konto.

Hvordan fortsætter jeg, hvis processen til aktivoverførsel går i stå, efter at jeg har givet samtykke?

Hvis det aktive vindue går i stå, efter at du har givet samtykke, skal du lukke vinduet/appen og prøve at logge ind på din nye Enterprise ID-/Federated ID-konto igen for at genoptage processen til aktivoverførsel. Hvis der stadig opstår fejl, skal du kontakte din virksomheds it-administrator for at få hjælp.

Hvordan retter jeg fejlen "Flytningen af dit indhold er blevet afbrudt."?

Hvis fejlmeddelelsen vises, inden processen til aktivoverførsel er færdig, skal du klikke på Annuller og gå tilbage til log ind. Log derefter igen på din Enterprise ID/Federated ID-konto.

• Hvis siden Asset Migration Consent (tilladelse til aktivoverførsel) vises, skal du starte processen til aktivoverførsel igen.
  • Hvis du logger på din konto, skal du kontrollere, om dit indhold er overført – Creative Cloud FilesDocument Cloud Files.
  • Hvis der opstår fejl, skal du kontakte din virksomheds it-administrator for at få hjælp.