Af sikkerhedsmæssige årsager understøtter Adobe Admin Console flere beskyttelsesniveauer og politikker for adgangskoder. Du kan bruge et adgangskodebeskyttelsesniveau, så det gælder for alle brugerne på tværs af organisationen. Adobe understøtter tre sikkerhedsniveauer. Adgangskodepolitikker gælder for kontotyperne Enterprise ID og Adobe ID.

Alle konti inkluderer en spærringsmekanisme. Hvis systemet registrerer en række mislykkede logonforsøg hurtigt efter hinanden, bliver brugerkontoen midlertidigt utilgængelig for at forhindre angreb.

Gør følgende for at angive en adgangskodepolitik:

1. Gå til Admin Console, gå til Indstillinger Beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhedIndstillinger for godkendelse.

2. Vælg et godkendelsesniveau for dine brugere.

Hvis du klikker på en indstilling, markeres og gemmes den automatisk.

Godkendelsesniveauer