Af sikkerhedsmæssige årsager understøtter Adobe Admin Console flere beskyttelsesniveauer og politikker for adgangskoder. Du kan bruge et adgangskodebeskyttelsesniveau, så det gælder for alle brugerne på tværs af organisationen. Adobe understøtter tre sikkerhedsniveauer. Adgangskodepolitikker gælder for kontotyperne Adobe ID og Enterprise ID.

Alle konti inkluderer en spærringsmekanisme. Hvis systemet registrerer en række mislykkede logonforsøg hurtigt efter hinanden, bliver brugerkontoen midlertidigt utilgængelig for at forhindre angreb.

Gør følgende for at angive en adgangskodepolitik:

1. I Admin Console skal du gå til Indstillinger > Indstillinger for godkendelse.

2. Vælg et godkendelsesniveau for dine brugere.

Hvis du klikker på en indstilling, markeres og gemmes den automatisk.

godkendelsesniveauer