Om Kivuto

Kivuto Solutions Inc., tidligere kendt som e-academy Inc., er et softwaredistributionsselskab, der specialiserer sig i levering af hostet elektronisk software. Gennem sine webbaserede løsninger tilbyder virksomheden en platform for institutioner til at distribuere software i henhold til deres licenskrav. Kivuto samarbejder med mange softwareudgivere, herunder Adobe, Microsoft, VMware, National Instruments og andre.

Tidligere har Kivuto-softwaredistributionstjenester været brugt af mange Adobe-uddannelseskunder i henhold til deres Adobe Enterprise Term License Agreement (ETLA) som støtte til fakultet- og personalestabens ret til at arbejde hjemme (WAH) og studerendes "Bring Your Own Device" (BYOD)-licenser.

Selvom Adobe ikke længere direkte har inkluderet Kivuto-tjenester i Adobe ETLA-aftaler, har Adobe indgået partnerskab med Kivuto for at give Adobe-uddannelseskunder en ny tjeneste ved navn "Kivuto Cloud", som yderligere kan hjælpe administrationen af brugerkonti i Adobe Admin Console.

Almindelige spørgsmål

Kivuto Cloud er en løsning, der giver brugerne af Adobe Education bedre mulighed for at administrere og automatisere leveringen og tilbagekaldelsen af Adobe-softwarelicenser til brugere ved at bygge bro mellem deres identitetsstyrings- og adgangskontrolsystemer med Adobe Admin Console. Denne gebyrbaserede tjeneste fra Kivuto tilbydes separat fra licensaftaler med Adobe.

Siden overgangen fra Adobe Creative Suite til Adobe Creative Cloud, fra Adobe Acrobat Pro til Adobe Document Cloud og på tværs af Adobes Experience Cloud er Adobe Admin Console blevet det centrale redskab til at administrere brugere og adgang til alle Adobes cloud-tjenester. Kivuto Cloud giver skoler ekstra muligheder for at automatisere leveringen og tilbagekaldelsen af licenser til brugere, der bruger virksomhedsidentitetsstyring og federeret identitetsstyring, og giver mange flere funktioner, herunder understøttelse af global identitetsfederation (InCommon, EduGain, SWITCHaii osv.), webportaler til selvbetjening, tidsbaserede licensopgaver, tilbageføringsfunktioner, brugermeddelelsesfunktioner og meget mere.

Med Kivuto Cloud kan administratorer automatisere de fleste af brugeradministrationsopgaverne i forbindelse med den nye licensmodel for navngivne brugere. Brugere kan automatisk føjes til Adobe Admin Console-dashboardet, hvorigennem der er adgang til Adobe Creative Cloud og Adobe Document Cloud, og fjernes, når adgang ikke længere er påkrævet. Mens nogle af disse funktioner er tilgængelige direkte via Adobe Admin Console, så giver Kivuto Cloud ekstra supportfunktioner, der ikke er tilgængelige fra Adobe.

Ja. Kivuto Cloud-tjenesten giver skoler mulighed for at konfigurere rettighedsperioder efter behov. Studerendes tildeling tilbagekaldes automatisk, når deres tildelte periode udløber.

Ja. Hvis en studerende forlader din skole, bliver de automatisk fjernet efter en allerede fastsat tidsperiode. Du kan også stadig tilbagekalde licenser via Adobe Admin Console.

Kivuto Cloud er i øjeblikket kun tilgængelig til administration af ​​Creative Cloud- og Document Cloud-produkter. Kivuto tilbyder dog andre tjenester, som kan hjælpe med distributionen af forskellige Adobe-produkter.

Der er et årligt gebyr forbundet med at bruge Kivuto Cloud. Omkostningerne er baseret på fuld tid af din Adobe ETLA-hjemmearbejdsaftale.

Adobes uddannelseskunder, der i øjeblikket bruger Adobe Admin Console, kan drage fordel af Kivuto Clouds tredjepartstjeneste til at administrere deres licenser på mere komplekse måder. Kivuto Cloud kan reducere interne supportkrav, tilføje funktioner, der i øjeblikket ikke er tilgængelige via Admin Console, og yderligere forenkle softwaredistribution via centraliseret administration.

Ja. Alle skoler med en Adobe ETLA kan bruge Kivuto Cloud, også selvom de allerede arbejder sammen med Kivuto om at distribuere produkter fra andre leverandører.

Kivuto Cloud bygger bro mellem Adobe Admin Console og dit adgangskontrolsystem ved hjælp af bekræftelse via enkeltlogon for at give brugere (fakultet, personale, studerende) adgang til Adobe Creative Cloud via en special-branded webbutik med selvbetjening. Brugere får automatisk adgang i Adobe Admin Console, når de bestiller adgang til Adobe Creative Cloud via en webbutik. Brugere kan nemt fjernes fra Adobe Admin Console med konfigurerbare vilkår baseret på aktivitet i cloud-tjenesten.

Du kan få flere oplysninger og tilmelde dig Kivuto Cloud-tjenesten ved at skrive direkte til Kivuto på getstarted@kivuto.com eller ved at ringe på 1-855-526-3005 (gratisnummer er i øjeblikket kun tilgængeligt i USA og Canada)

Ved overgangen fra Adobe Creative Suite til Adobe Creative Cloud og fra Adobe Acrobat Pro til Adobe Document Cloud tilbyder Adobe nu administrative værktøjer (Adobe Admin Console for enterprise) til skoler og universiteter til administration af rettighedslicenser for fakultet og personale og BYOD-licenser for studerende. Kunder, der har brug for flere og mere tilpassede løsninger og tjenester , kan arbejde direkte sammen med Kivutoi forbindelse med support til administration af softwarelicenser.

Eksisterende Adobe ETLA-kunder kan fortsat bruge Kivuto-tjenester til distribution af Adobe-software og kontakte Kivuto direkte, efter deres næste kontraktfornyelse.

Adobe Admin Console for enterprise giver institutioner mulighed for at tildele produktrettigheder for Creative Cloud for enterprise eller Document Cloud for enterprise til enkeltpersoner eller grupper af enkeltpersoner på behovsbasis. Dette kan gøres manuelt eller ved integrering med LDAP og Active Directory-tjenester. Licenser kan tildeles og tilbagekaldes inden for licensperioden (normalt tre år). Kunderne kan kontakte Kivuto direkte, hvis de har mere komplekse krav, herunder yderligere integration, tilbageføringsfunktioner, tidsbaserede licensopgaver og meget mere.