En licens til delte enheder er målrettet mod uddannelsesinstitutioner, hvor software tildeles til en enhed i stedet for til en person. Brugere, der logger ind med deres Adobe ID-legitimationsoplysninger, har adgang til Adobes produkter og tjenester.

Når du udruller dine Creative Cloud-apps på enheder i din institution, kan du benytte følgende konfigurationer til delte enheder for i endnu højere grad at bestemme, hvordan disse programmer gøres tilgængelige for medarbejderne og de studerende:

Politik for brugeradgang:

Bestem, hvem der kan få adgang til apps på enheden.

Adresser i IP-udgangsområder:

Computere kan ikke få adgang til Adobe-programmer og -tjenester uden for de definerede adresser i IP-udgangsområder.

Opret de nødvendige produktprofiler. Vælg ovenstående konfiguration for hver produktprofil efter behov:

1. For hver produktprofil skal du gå til fanen Tilladelser og vælge følgende konfigurationer efter behov:

Konfigurationer af delt enhed
  2. Hvis du vil ændre Politik for brugeradgang, skal du klikke på Rediger i kolonnen Politik for brugeradgang og angive brugeradgangen som følger:

Politik for brugeradgang

Du kan også angive en adresse i IP-udgangsområde for computere. Alle andre computere, der ikke er omfattet af de specificerede IP-adresser, har ikke adgang til licensen til delte enheder for den pågældende computer.

3. Gå til sektionen med IP-udgangsområder og angiv hver IP-adresse på en separat linje.

Adresser i IP-udgangsområder