Du kan bruge Admin Console til at få vist, spore og slette pakker.

Du kan få vist, spore og slette de pakker, som du og andre administratorer i organisationen har oprettet. Du kan også spore versionsopgraderinger til apps i en specifik pakke og planlægge at udrulle disse opgraderinger i henhold til dette.

På siden Pakker i Admin Console vises listen over de forskellige pakker, der er relevante for din organisation. Dette omfatter skræddersyede Adobe-skabeloner og brugeroprettede pakker.

Bemærk:

Listen viser ikke pakker, som du har oprettet ved hjælp af Creative Cloud Packager.

Vis pakkeoplysninger

1. Log på Admin Console, og gå til panelet Pakker > Pakker.

Hvis du ikke har oprettet nogen pakker i Admin Console, bliver du bedt om at oprette en pakke eller gennemse Adobe-skabeloner.

Hvis du har oprettet pakker i Admin Console, vises listen over tilgængelige pakker.

2. Brug tekstfeltet Søg til at filtrere pakkerne efter felterne Pakkenavn eller Opret efter.

3. Som standard er listen over pakker sideinddelt med ti pakker på en side.

Du kan ændre antallet af pakker, der vises på en side, i rullemenuen i nederste højre hjørne af listen over pakker.

4. Klik på rækken for en pakke for at få vist en oversigt over pakken.

Pakkeoversigten vises i skuffen med oplysninger.

Pakkeoversigten

Forespørgsel af klientmaskiner kan du finde oplysninger om, hvordan du kontrollerer, om specifikke klientmaskiner har fået installeret en pakke.

Administrer pakker, der ikke er opdaterede

Hvis opgraderinger til programmer, der er inkluderet i pakken, gøres tilgængelige af Adobe, er pakken ikke længere opdateret.

1. Klik et vilkårligt sted i rækken for en pakke på listen over pakker for at få vist oplysninger om de forældede programmer i en pakke.

2. Du kan få vist flere oplysninger om hvert forældede program i pakken ved at holde markøren over advarselssymbolet til højre for programnavnet.

Forældet pakkeinfo

For listen over inkluderede programmer vises en visuel indikator for programmer, som der findes nyere versioner til.

Bemærk:

Indikatoren angiver dog ikke, om opdateringer er udrullet hos kunderne med andre mekanismer, f.eks. AUSST eller RUM.

3. Afhængigt af pakkekonfigurationen skal du benytte en af følgende fremgangsmåder for at opdatere de programmer, der ikke er opdateret på din maskine:

Du kan finde flere oplysninger i Opdatering af planlægning.

Opret opdateringspakke

Hvis et eller flere programmer i din pakke er forældet (der findes en nyere version), kan du vælge at oprette en opdateringspakke, der omfatter:

• Alle de nyeste versioner af forældede programmer
  • Alle de opdaterede programmer og nyeste versioner af forældede programmer

Hvis du f.eks. opdaterer følgende pakke, kan du vælge enten at oprette en opdateringspakke, der indeholder alle programmerne, eller oprette en opdateringspakke, der kun indeholder Lightroom Classic CC (7.0).

Oprettelse af opdateringspakke
  1. Log på Admin Console, og gå til panelet Pakker > Pakker.

2. Klik et vilkårligt sted i rækken for en pakke på listen over pakker for at få vist oplysninger om de forældede programmer i en pakke.

3. Klik på Opdateringspakke i detaljepanelet.

Dialogboksen Opret opdateringspakke vises:

create-update-package-dialog
  4. I dialogboksen Opret pakkeopdatering:

• Opret en ny pakke, der kun indeholder de nyeste programopdateringer
    • Opret en ny pakke, der indeholder både de nyeste programopdateringer og programmer, der ikke er blevet opdateret
  5. Klik på Opbyg opdateringsmappe.

Slet pakker

Du kan slette pakker, der er udløbet, eller pakker, du ikke ønsker, at administratorer kan downloade.

1. På listen over pakker skal du klikke i afkrydsningsfeltet til venstre for pakkenavne for de pakker, du vil slette.

Fjern pakke
  2. Klik på Fjern, og klik på Ja for at bekræfte.

Bemærk:

Hvis pakken er ved at blive opbygget, er det kun den administrator, som startede opbygningen, som kan annullere pakken.