Overfør dit indhold fra din Adobe ID-konto til din nye virksomhedskonto.

Introduktion

Lagring er et vigtigt element i denne cloudløsning, som sikrer, at du altid har adgang til dit indhold og relaterede tjenester. Ved hjælp af løsningen kan du administrere dine Creative Cloud-aktiver og Document Cloud-aktiver. Med Creative Cloud Assets kan du endda gøre det nemmere for brugere at samarbejde og dele. Creative Cloud hjælper dig også med at synkronisere dit indhold med dit skrivebord. Alt indhold, som du opretter eller overfører, er bundet til din konto.

Du kan overføre indhold af flere forskellige grunde:

• Når du skifter fra en Adobe ID- til et Enterprise ID- eller Federated ID-konto. Du kan finde flere oplysninger under Administrer identitetstyper.
  • Din organisationen skifter fra en teams-plan til en enterprise-plan. Derfor bliver dine programmer knyttet til din nye virksomhedskonto.

Adobe har sørget for en automatisk proces, så du kan overføre dit indhold fra din gamle Adobe ID-konto til din nye Enterprise ID-/Federated ID-konto og fortsætte med at arbejde på dit indhold.

Når din it-administrator har oprettet din Enterprise ID-/Federated ID-konto, får du en e-mail. E-mailen fortæller, at du kan overføre dit indhold til din nye Enterprise ID-/Federated ID-konto. Inden du overfører dit indhold skal du sørge for, at du har den seneste version af Creative Cloud-computerprogrammet og fuldføre de opgaver, der skal klares inden overførslen.

Opgaver inden overførslen

Aktivoverførsel er en automatisk proces. Når du starter denne proces, overføres alt det understøttede indhold, der i øjeblikket er gemt på din Adobe ID-konto, til din Enterprise ID-/Federated ID-konto.

Inden du starter processen til overførsel af aktiver, skal du logge ind på din Adobe ID-konto for at fuldføre følgende opgaver inden overførslen.

Administrere indhold, som ikke er gemt

For at sikre dig, at du ikke mister dit arbejde, skal du gemme arbejdet og synkronisere dit indhold til skyen. Log derefter ud af din Adobe ID-konto på den enhed, hvor du vil starte aktivoverførslen. Overførselsprocessen logger dig automatisk ud af alle dine eventuelle øvrige enheder.

Administrere personligt indhold

Under processen overføres alt understøttet indhold fra din Adobe ID-konto. Hvis din konto indeholder personligt indhold, skal du fjernet det pågældende indhold fra din Adobe ID-konto, inden du starter overførselsprocessen.

Bemærk:

Under Ofte stillede spørgsmål kan du finde en oversigt over det indhold, der understøttes.

Overføre indhold

Når du har fuldført opgaverne inden overførslen, skal du følge nedenstående trin for at overføre dit indhold fra din Adobe ID-konto til din Enterprise ID-/Federated ID-konto.

1. For at komme i gang skal du klikke på Log på din konto i e-mailen.

Log på din konto
  2. Vælg kontotypen Enterprise ID.

Vælg kontotype

Bemærk:

Du kan også starte overførslen via Creative Cloud-computerprogrammet, Creative Cloud Files, Document Cloud Files eller ethvert andet Adobe-computerprogram. For at starte processen skal du logge af din Adobe ID-konto og derefter logge på den nye Enterprise ID-/Federated ID-konto.

3. Du bliver bedt om at logge ind med dine Enterprise ID- eller Federated ID-legitimationsoplysninger.

Hvis du logger på din virksomhedskonto for første gang, skal du indstille adgangskoden til din nye konto.

Fuldfør din konto

Bemærk:

Ved en Federated ID-konto skal du logge på med dine SSO-legitimationsoplysninger.

4. Når du har logget på den nye Enterprise ID-/Federated ID-konto første gang, vises siden Asset Migration Consent (tilladelse til aktivoverførsel), inden du får adgang til kontoen.

Hvis du ikke har fuldført opgaverne inden overførslen, skal du klikke på Gå tilbage til Log ind. Log derefter ind med dit Adobe ID, og fuldfør de nødvendige trin forud for overførslen. Når du næste gang logger på din Enterprise ID-/Federated ID-konto, vises siden Asset Migration Consent (tilladelse til aktivoverførsel) igen.

Siden Asset Migration Consent (tilladelse til aktivoverførsel)

Giv tilladelse til, at Adobe kan overflytte dit indhold. Under Ofte stillede spørgsmål kan du finde oplysninger om, hvorfor Adobe skal bruge din tilladelse til at overflytte dit indhold.

Start overførslen ved at vælge Ja, jeg vil gerne have, at Adobe overfører mit indhold, og klik på Fortsæt.

Hvis du ikke vil overføre dit indhold, skal du vælge Nej, jeg vil selv flytte mit indhold senere og klikke på Fortsæt. Hvis du vil flytte dit indhold manuelt senere, skal du gå til Overfør aktiver.

Forsigtig:

Hvis du vælger at fortsætte uden at overflytte dit indhold, bliver du ikke bedt om at vælge denne indstilling igen. Yderligere oplysninger findes under Ofte stillede spørgsmål.

5. Når du har givet tilladelse, starter processen til aktivoverførsel.

Forsigtig:

Mens aktiverne overføres, må du ikke foretage ændringer i indholdet.

6. Når overførslen er færdig, vises der en besked om dette, og du bliver logget på din Enterprise ID-/Federated ID-konto.

Det overførte indhold er nu tilgængeligt i din nye Enterprise ID-/Federated ID-konto.

7. Hvis der opstår en fejl under overflytningen, vises nedenstående meddelelse. Yderligere oplysninger findes under Ofte stillede spørgsmål.

Afbrudt
  8. Vend tilbage til loginskærmbilledet ved at klikke på Annuller og gå tilbage til Log ind.

Når du logger ind igen:

• Hvis afbrydelsen skete, inden overførslen blev påbegyndt, vises siden Asset Migration Consent (tilladelse til aktivoverførsel).
    • Hvis afbrydelsen skete, efter at overførslen blev fuldført, bliver du logget direkte på din nye Enterprise ID-/Federated ID-konto.
    • Hvis der stadig opstår fejl, skal du kontakte din virksomheds it-administrator for at få hjælp.
  9. Når aktivoverførslen er færdig, kan du overtage håndteringen af din personlige Adobe ID-konto:

1. Log ind med din Adobe ID-konto.
    2. Udskift dit Adobe ID med din personlige e-mailadresse.
    3. Skift din eksisterende adgangskode.