Dette dokument er rettet mod organisationer med eksisterende Creative Cloud-, Document Cloud- og Acrobat DC-licenser via et Enterprise Term License Agreement- (ETLA) eller Value Incentive Plan- (VIP)abonnement, der overfører til et andet køberprogram eller en anden licenstype.

Bemærk:

Hvis licenstypen for din organisation ændres, skal dine slutbrugere for at fortsætte med at arbejde logge ud af alle Adobe-produkter eller -tjenester og derefter logge ind igen med de samme legitimationsoplysninger.

For computerprodukter som Photoshop, Acrobat og Illustrator skal du bruge Log ud og Log ind i menuen Hjælp. På Adobe.com skal du bruge ikonet øverst til højre for at logge ud og derefter logge ind igen.

For at sikre at der ikke forekommer afbrydelser af slutbrugerens produktadgang, skal du tildele licenser i Adobe Admin Console, før den eksisterende VIP-abonnementsperiode slutter.

• Tillad mindst 30 dages produktoverlapning for ETLA-kunder.
  • VIP-kunder skal købe og tildele licenser før årsdagen, inden fornyelsesvinduet lukker for den nuværende VIP-abonnementsperiode.
  • CLP- eller TLP-kunder kan overføre fra serialiseret Acrobat eller Creative Suite til navngivne licenser ved at følge overførselsvejledningen her.

Hurtig tildeling af licens (VIP til VIP)

Nuværende VIP-medlemmer, der har købt Creative Cloud for enterprise eller Acrobat DC (til virksomheder) via VIP, kan hurtigt tildele licenser i løbet af deres fornyelsesvindue med Quick License Assignment (hurtig tildeling af licens). Kunder, der er kvalificerede til Quick License Assignment, opfylder følgende kriterier:

• Produkterne er identiske
    1. Kundens fornyelsesvindue er åbent (30 dage før eller efter årsdagen for VIP-aftalen).
    2. Ordrens enterprise-produkter er nye lagervarer og svarer til produkternes teamversioner i den aktuelle periode.
    3. Antallet af licenser i enterprise-bestillingen er mindst lige så stort som antallet i den aktuelle teamlicens.
  • Produkterne har højere Værdi
    1. Kundens fornyelsesvindue er åbent.
    2. Ordrens enterprise-produkter er nye lagervarer, som har "højere værdi" end teamprodukterne i den aktuelle periode.
    3. Antallet af licenser i enterprise-bestillingen er mindst lige så stort som antallet i den aktuelle teamlicens.
  • Quick Licence Assignment (Hurtig tildeling af licens) er ikke tilgængelig, når
    • Antallet af enterprise-licenser i ordren er lavere end antallet af aktuelle teamlicenser.
    • Ordren er afgivet for virksomhedsprodukter af "højere værdi" end de kørende teamprodukter, men antallet af bestilte virksomhedslicenser er lavere end antallet af aktuelle teamlicenser.
    • Hvis ordren afgives på blandede produkter – team og enterprise – uanset antal.
    • Hvis kunden allerede har købt team- og enterprise-produkter inden fornyelsesperioden.
    • Hvis den nye enterprise-ordre omfatter fornyelse af enterprise-lagervarer.
    • Hvis ordren på et enterprise-produkt gælder for et andet VIP-aftalenummer.
    • Hvis de aktuelle teamprodukter omfatter produkter, der ikke findes som enterprise-versioner.

Når din organisations enterprise-indkøbsordre er behandlet hos Adobe, modtager du en bekræftelses-e-mail med instruktioner:

ordrebekræftelse

E-mailen angiver den dag, du senest skal overføre brugere fra teamlicenser til enterprise-licenser i Admin Console, før de mister adgang.

I Admin Console bliver du bedt om at tildele licenser ved hjælp af Quick License Assignment (hurtig tildeling af licens):

Enterprise-oversigt

Bekræft antallet af licenser, der skal tildeles.

Overfør licenserne

Bekræft, at de teamproduktlicenser, der tilbagekaldes, matcher de enterprise-licenser, der tildeles.

Bekræftelse af overførsel

Du modtager en e-mailbekræftelse efter fuldførelse.

tildeling af licens

Hent resultatrapporten i Admin Console for at kontrollere, at alle licenser er blevet tildelt.

Dine slutbrugere vil ikke opleve afbrydelser af produkttjenesten, hvis dette fuldføres før den angivne dato i din e-mailbekræftelse.

Planlæg derefter din specialistsamtale med en Adobe-specialist (hvis du ikke allerede har gjort det) for at lære alt om det, Admin Console kan tilbyde, f.eks. administrative roller og identitet.

Bemærk:

Quick License Assignment (hurtig tildeling af licens) overfører ikke brugere med ventende invitationer i Teamadministratorkonsollen.

Tildel flere licenser på én gang (VIP til VIP)

Tildel brugerlicenser via masseoverførsel ved hjælp af en CSV-skabelon, som du henter fra Admin Console. Dette scenarie er for:

• VIP-kunder, der falder uden for kravene til overførsel med Quick License Assignment (hurtig tildeling af licens)
  • VIP-kunder, der skal tildele licenser til brugere uden for deres fornyelsesvindue
  1. Når du får adgang til Admin Console, og dine licenser er tilføjet, skal du gå til Brugere > Brugere.

2. Klik på  i det øverste højre hjørne på siden Brugere, og vælg Rediger brugeroplysninger med CSV på rullelisten.

3. I dialogboksen Rediger brugere med CSV skal du klikke på Download CSV-skabelon og vælge Aktuel brugerliste.

Tilføj brugere med CSV

Du kan se en beskrivelse af felterne i den hentede fil i CSV-filformat.

4. Føj licensopgaver til den hentede CSV-fil. Træk derefter den opdaterede CSV-fil til dialogboksen Rediger brugere med CSV, og klik på Overfør.

Du modtager en e-mailbekræftelse efter fuldførelse.

brugerredigering fuldført

Hent rapporten med resultater i Admin Console for at kontrollere, at alle licenser er blevet tildelt.

Planlæg derefter din specialistsamtale med en Adobe-specialist (hvis du ikke allerede har gjort det) for at lære alt om det, Admin Console kan tilbyde, f.eks. administrative roller og identitet.

Tildel flere licenser på én gang (VIP til ETLA)

Hvis du i øjeblikket har et VIP-abonnement og overfører dine brugere til ETLA, skal du bruge følgende masseprocedure til hurtigt at overføre brugerne:

1. Log ind på Admin Console, og gå til den organisation, som dine VIP-brugere tilhører.

2. Gå til Brugere > Brugere.

3. Klik på  i øverste højre hjørne på siden Brugere, og vælg Eksportér brugerliste til CSV.

export-user-list
  4. Gå til den ETLA-organisation, som du vil overføre dine VIP-brugere til.

5. Gå til Brugere > Brugere.

6. Klik på  i øverste højre hjørne på siden Brugere, og vælg Tilføj brugere med CSV.

7. Klik på Download CSV-skabelon.

Føj de VIP-brugere fra den CSV-fil, som du downloadede i trin 3 ovenfor, til den downloadede CSV-fil.

8. Klik på  i øverste højre hjørne, og vælg Tilføj brugere med CSV, og upload den opdaterede CSV-fil.

9. Upload den opdaterede CSV-fil.

Du modtager en e-mailbekræftelse, når dine brugere er føjet til ETLA-organisationen.

brugere tilføjet

Hent rapporten med resultater i konsollen for at kontrollere, at alle licenser er blevet tildelt.

Planlæg derefter din specialistsamtale med en Adobe-specialist (hvis du ikke allerede har gjort det) for at lære alt om det, Admin Console kan tilbyde, f.eks. administrative roller og identitet.

Du finder fejlfindingstip til masseoverførsel til Admin Console i Fejlfinding af masseoverførsel af brugere.

Tildel flere licenser på én gang (ETLA til VIP)

Hvis du i øjeblikket har et ETLA-abonnement og overfører dine brugere til VIP, skal du bruge følgende masseprocedure til hurtigt at overføre brugerne:

1. Log ind på Admin Console, og gå til den organisation, som dine ETLA-brugere tilhører.

2. Gå til Brugere > Brugere.

3. Klik på  i øverste højre hjørne på siden Brugere, og vælg Eksportér brugerliste til CSV.

export-user-list
  4. Gå til den VIP-organisation, som du vil overføre dine ETLA-brugere til.

5. Gå til Brugere > Brugere.

6. Klik på  i øverste højre hjørne på siden Brugere, og vælg Tilføj brugere med CSV.

7. Klik på Download CSV-skabelon.

Føj de ETLA VIP-brugere fra den CSV-fil, som du downloadede i trin 3 ovenfor, til den downloadede CSV-fil.

8. Klik på  i øverste højre hjørne, og vælg Tilføj brugere med CSV, og upload den opdaterede CSV-fil.

9. Upload den opdaterede CSV-fil.

Du modtager en e-mailbekræftelse, når dine brugere er føjet til VIP-organisationen.

brugere tilføjet

Hent rapporten med resultater i konsollen for at kontrollere, at alle licenser er blevet tildelt.

Planlæg derefter din specialistsamtale med en Adobe-specialist (hvis du ikke allerede har gjort det) for at lære alt om det, Admin Console kan tilbyde, f.eks. administrative roller og identitet.

Du finder fejlfindingstip til masseoverførsel til Admin Console i Fejlfinding af masseoverførsel af brugere.