It-administratorer fra en enterprise-organisation kan konfigurere tjenester og lagertilgængelighed til brugergrupper fra Adobe Admin Console. Både Creative Cloud for enterprise- og Document Cloud for enterprise-planer indeholder tjenester, der kan konfigureres. Se Konfiguration af tjenester for at få mere at vide om, hvordan tjenester konfigureres.

Nedenstående tabel indeholder oplysninger om de tjenester, der kan aktiveres eller deaktiveres fra Adobe Admin Console. Det forklares også, hvor hver tjeneste er tilgængelig fra, hvis en bruger er berettiget til at få adgang til tjenesten.

Navne Tjenester

Adgang

Web = Log ind-support

Beskrivelse

Fotos

• http://lightroom.adobe.com
  • Lightroom mobile-app
  • https://lightroom.adobe.com
  • Lightroom
  • Creative Cloud-mobilapps
Rediger, organiser og del billeder alle steder og altid med Lightroom mobile-app, en stærk ledsager-app til Lightroom til skrivebord.
Skrifttyper
  • Adobe Fonts
  • https://fonts.adobe.com/
  • Illustrator
  • Photoshop
  • Muse
  • InDesign
  • InCopy
  • Creative Cloud-computerapp
  • Creative Cloud-mobilapps
Skrifttypetjeneste, som samler tusindvis af skrifttyper i ét bibliotek, så de er hurtige at søge blandt, nemme at bruge på både web og skrivebordet og giver uendelig typografisk inspiration. Adobe Fonts er inkluderet i dit Creative Cloud-abonnement.
Fællesskab
  • Behance
  • Adobe-portefølje
Behance er en porteføljeplatform, som medlemmerne bruger til at oprette en offentlig portefølje med deres kreative arbejde. Med Adobe-porteføljen kan medlemmerne opbygge og administrere et fuldt ud brugertilpasset porteføljewebsted på få minutter.
Extract
  • Creative Cloud for enterprise > Creative Cloud-filer: http://assets.adobe.com
  • Dreamweaver
  • Brackets
Genopfinder kode-arbejdsforløb for webdesignere og udviklere.
Story Plus
  • Story Plus
  • https://story.adobe.com
  • Prelude
  • Premiere Pro
Kombinerer screenwriting med produktionsplanlægnings- og rapporteringsværktøjer.
PhoneGap Build
  • PhoneGap Build
  • https://build.phonegap.com/
Pak mobilapps i skyen.
Forhåndsvisning af enhed
  • Forhåndsvisning af enhed
  • Dreamweaver
  • Photoshop
Giver præcise og kontekstbaserede prøveversioner i realtid fra Photoshop og Dreamweaver i din mobilapp og dynamiske webdesigns og faktiske enheder.
Udgivelsestjenester
  • Adobe XD-udgivelsestjenester
  • Adobe XD
Adobe XD er den førende UX/UI-designløsning til design, udvikling af prototyper og deling af spændende brugeroplevelser. Adobe XD-udgivelsestjenester gør det muligt for designere at udgive en interaktiv prototype eller designspecifikation ved at oprette et privat link, der kun kan ses ved invitation, eller ved at oprette et offentligt link, der kan ses af alle med linket.
Publish Online
  • Publish Online
  • Adobe InDesign
Giver brugere mulighed for at udgive et InDesign-dokument online og dele det på tværs af sociale netværk, på e-mail eller som en webadresse.
PDF Services
  • PDF Services
  • https://documents.adobe.com/
  • Acrobat Standard eller Pro
  • Acrobat Reader
  • Document Cloud-mobilapps
Vigtige PDF-værktøjer til at lagre og dele filer online samt oprette, kombinere, eksportere, organisere, udfylde og underskrive dokumenter.
Adobe Sign
  • Adobe Sign
  • https://documents.adobe.com/
  • Acrobat Standard eller Pro
  • Acrobat Reader
  • Document Cloud-mobilapps
Send, underskriv, spor og administrer underskrevne dokumenter.
Adobe Spark
  • Adobe Spark
  • https://spark.adobe.com/
  • Adobe Spark Slate
  • Adobe Spark Video
  • Adobe Spark Post

Brug Spark Post til at oprette sociale opslag og grafik.

Brug Spark Slate til at oprette webhistorier ved at kombinere tekst og grafik.

Brug Spark Video til at oprette videoer ved blot at fortælle din historie og tilpasse den med temaer, billeder, ikoner og tekst.

Team Projects
  • Adobe Premiere Pro
  • After Effects
  • Adobe Prelude
  • Adobe Media Encoder
  • Adobe Premiere Pro
  • After Effects
  • Adobe Prelude
  • Adobe Media Encoder

Hostet tjeneste til samarbejde for virksomhedsbrugere, der giver redaktører og animatorer mulighed for at arbejde samtidigt på delte teamprojekter i

• Adobe Premiere Pro
  • After Effects
  • Adobe Prelude
  • Adobe Media Encoder