Organisationer begynder at se den nye Admin Console, når de logger ind. Hver måned vil den nye konsol blive afsløret for flere kunder. Og efterhånden vil alle kunder få adgang til den nye konsol. Hvis du endnu ikke er på den nye konsol, skal du se Adobe Sign – teamfunktionsadministrator.

Hvis du har købt planen med Adobe Sign til teams, skal du bruge Admin Console til at administrere brugere og berettigelser, der er tilknyttet disse. Du kan også tildele flere administratorer til at hjælpe med at administrere dit team eller funktionaliteten for Adobe Sign. Få flere oplysninger i Administrer administratorer.

Bemærk:

Hvis du har planer med Document Cloud for business, Document Cloud til virksomheder, Adobe Sign – Business eller Adobe Sign – Enterprise, kan du få flere oplysninger i Adobe Sign-administration.

Introduktion

For at kunne administrere Adobe Sign for dit team skal en bruger være administrator og slutbruger med en aktiv licens.

1. I Admin Console skal du gå til Brugere > Administratorer og tjekke, at brugeren er på listen over administratorer. Du kan se, hvordan du tilføjer administratorer, under Administrative roller.

Administratorer
  2. Gå til Brugere > Brugere.

På siden Brugere vises en liste over brugere i din organisation.

3. Hvis du vil se oplysninger om en bruger, skal du klikke på navnet på brugeren.

4. Sørg for, at Adobe Sign er angivet i afsnittet Produkter.

Du kan få mere at vide om brugerstyring under Administrer brugere.

Adobe Sign-administrationsadgang

Du kan få adgang til Adobe Sign-administration (fanen Konto i Adobe Sign-webappen) ved at gå til Adobe Sign-administration og logge ind med dit Adobe ID.

Tilføj Adobe Sign-administratorer

Du kan tildele Adobe Sign-administratorrettigheder på to måder:

1. Tildel en Adobe Sign til teams-licens til en slutbruger via Admin Console. Når brugeren har accepteret invitationen, bliver brugeren en aktiv bruger. Føj derefter denne slutbruger til listen over administratorer via fanen "Administratorer".
  2. Via Adobe Sign-administrationskonsollen (fanen Konto i Adobe Sign-webappen).
  1. Gå til Konto > Brugere.

2. Vælg en bruger, og klik derefter på Brugerindstillinger.

3. Markér afkrydsningsfelterne Brugeren er kontoadministrator og Brugeren er gruppeadministrator.

4. Klik på Gem.

enterprisedocimg4

Tilbagekald Adobe Sign-administratorrettigheder

Hvis en Adobe Sign-administrator har fået administrative rettigheder via Admin Console til teams, kan du vælge en af følgende fremgangsmåder for at tilbagekalde Adobe Sign-administratorrettighederne.

• Fjern brugeren fra fanen Administratorer i Admin Console. Fjern også brugerens Adobe Sign-administrationsrettigheder ved hjælp af Adobe Sign-administrationskonsollen. Denne bruger kan stadig bruge Adobe Sign til teams, men har ikke Adobe Sign-administratorrettigheder.
  • Fjern brugeren fra fanen Alle licenser eller Aktive brugere. Denne bruger kan ikke bruge Adobe Sign og har derfor ikke funktionsmæssige administratorrettigheder.

Bemærk:

Hvis Adobe Sign-administratoren får administratorrettigheder via Adobe Sign-administrationsområdet, kan du tilbagekalde administrative rettigheder ved at deaktivere de brugerindstillinger, der gælder for kontoadministrator eller gruppeadministrator.

Du kan få mere at vide om de funktioner, som en teamadministrator kan tilpasse for slutbrugerne, under Adobe Sign – hurtig start for nye konti.

Fejl, når administrator tildeler licens til en bruger

Der er visse tilfælde, der kan forhindre en administrator i at uddelegere en "Adobe Sign til teams"-licens til en slutbruger via Admin Console til teams. En teamadministrator kan støde på en fejl som "Brugeren kan ikke tildeles denne licens. Få mere at vide."

Hvis du får denne fejl, kan du prøve at uddelegere igen med en anden slutbruger-e-mailadresse eller kontakte support.