Hvis du har købt dit Teams-medlemskab direkte fra Adobe.com, kan du i dette dokument læse mere om, hvordan du administrerer dine licenser i fornyelsesvinduet.

Fornyelsesvindue

Hvis du har købt dit Teams-medlemskab direkte fra Adobe.com, får du fra Adobe et selvbetjeningsarbejdsforløb til licensstyring i Admin Console en måned før din fornyelse. Som systemadministrator kan du ændre antallet af licenser og produkter i din plan i denne periode, som kaldes fornyelsesvinduet.

Når fornyelsesvinduet åbnes, modtager du en e-mail med detaljerne: produkter til fornyelse, mængde og fornyelsespris.

Dine planer fornyes automatisk på fornyelsesdatoen. Du skal ikke foretage dig noget. Inden dine planer fornyes på fornyelsesdatoen, har du en måned til at foretage justeringer af antallet af licenser. Du kan se detaljerne om din fornyelse og foretage ændringer i Admin Console ved hjælp af følgende procedurer.

Bemærk:

Hvis du har købt til kampagnepris, fornyes der til den aktuelle markedspris. Hvis markedsprisen er blevet revideret, vises den seneste pris.

Se oplysninger om de licenser, du vil forny

Gør følgende for at gennemgå detaljerne om fornyelsen:

1. Admin Console skal du gå til Konto, og under Fornyelse skal du klikke på Vis oplysninger.

Fornyelsesvindue
  2. Gennemgå din ordre, og klik på OK.

view_renewal_details

Tilføj eller fjern produkter og licenser under fornyelsesvinduet

Du kan når som helst tilføje eller fjerne produkter og licenser under fornyelsesvinduet. På fornyelsesdatoen opkræves der betaling for de tilføjede produkter og licenser på din gemte betalingsmetode sammen med den eksisterende plan.

Opdater fornyelsesplan: Fjernelse af licenser

Enhver reduktion i antallet af licenser træder i kraft på fornyelsesdatoen. Ændringerne sker ikke med det samme. Som systemadministrator kan du vælge, hvis tildeling der skal fjernes.

Hvis du eksempelvis har ti licenser til Acrobat, og alle ti er tildelt, men du har kun brug for ni licenser for det næste år, så kan du reducere antallet af licenser til ni og gemme ændringerne. Din aktuelle plan har stadig ti licenser og ti brugere tildelt, men du vil blive bedt om at fjerne tildelingen for en bruger før årsdagen.

1. Admin Console skal du gå til Konto, og under Fornyelse skal du klikke på Vis oplysninger.

view_renewals
  2. Klik på Opdater fornyelsesplan.

Opdater fornyelse
  3. Gennemgå, hvordan opdatering af fornyelse fungerer, og klik derefter på Næste.

4. Fjern licenser, og klik derefter på Næste.

remove_license_count2
  5. Gennemgå ændringerne, og klik på Udført.

Hvis du har reduceret antallet af licenser, vises meddelelsen Næste trin.

Næste trin

Følgende meddelelse vises, når du går til produktsiden i Admin Console.

Reduktion af antallet af licenser

På fornyelsesdatoen reduceres antallet af Creative Cloud Alle apps-licenser fra ti til ni. Hvis du ikke har fjernet tildelingen for en bruger inden årsdagen, bliver adgangen automatisk fjernet fra én bruger i henhold til reglerne om over-tildeling.

Du kan også vælge og fjerne en bruger, efter at du har opdateret din fornyelsesplan. Denne fremgangsmåde er at foretrække, da du ikke behøver at vende tilbage til Admin Console efter fornyelsen. Ulempen er, at brugeren fjernes med det samme. Du kan ikke vælge en bruger til fremtidig fjernelse.

Opdater fornyelsesplan: Tilføjelse af licenser

Enhver forøgelse af antallet af licenser eller tilføjelse af nye produkter træder først i kraft på fornyelsesdatoen. Ændringerne sker ikke med det samme. Hvis du har brug for licenser med det samme, kan du se Tilføj produkter og licenser.

Gør følgende for at opdatere din fornyelsesplan:

1. Admin Console skal du gå til Konto, og under Fornyelse skal du klikke på Vis oplysninger.

2. Klik på Opdater fornyelsesplan.

3. På skærmen Opdater fornyelsesplan skal du klikke på Næste.

Opdater fornyelsesplan
  4. Rediger produkterne og antallet af licenser, og klik på Næste.

modify_the_productsandlicense
  5. Gennemgå din ordre, og klik på Udført.

review_your_order1

Bemærk:

Du kan ikke annullere hele kontoen ved hjælp af dette arbejdsforløb. Hvis du ændrer fornyelsesantallet for alle produkter til nul, bliver du bedt om at kontakte support.

Over-tildeling

Det anbefales, at du fjerner brugere med det samme efter at have reduceret antallet af licenser. Hvis du beslutter dig for at forny et færre antal licenser, reduceres antallet af licenser på fornyelsesdatoen. Hvis antallet af tildelte brugere er større end antallet af fornyede licenser, opfylder kontoen ikke kravene.

Bemærk:

Teamadministratorer skal bestemme, hvilken bruger eller hvilke brugere som tildelingen skal fjernes for.

På fornyelsesdatoen begynder Adobe automatisk at tælle ned forfjernelsen af tildelingen forbrugere baseret på overholdelsespolitikken, som varierer fra virksomhed til virksomhed. Politikken giver mulighed for en henstandsperiode mellem fornyelsesdatoen og den dato, hvor brugerne får fjernet tildelingen.

Hvis du ikkefjerner tildelingen fornogen brugere, fjernes tildelingen for brugere automatisk baseret på adgangsperiode. Brugere, der har haft adgang i længere tid, har mindst sandsynlighed for at få fjernet tildelingen, og brugeren med kortest adgangsperiode får først fjernet tildelingen.