Introduktion

Siden Pakker i Admin Console indeholder følgende funktioner, som du kan bruge, når du planlægger at udrulle programmer til Creative Cloud og Document Cloud til slutbrugerne i virksomheden:

• Hent forhåndskonfigurerede pakker ved hjælp af Adobe-skabeloner.
  • Opret fuldt tilpassede pakker med den konfiguration og de programmer, du ønsker, at dine slutbrugere har.
  • Aktivér e-mailbeskeder, så du får besked, når nye produktversioner bliver tilgængelige.
  • Få vist tidligere pakker, som du eller andre administratorer i organisationen har oprettet. Du kan også få vist oplysninger om en specifik pakke og søge efter tilgængelige opdateringer til apps i pakken.
  • Hent it-værktøjer som for eksempel Adobe Remote Update Manager og Adobe Remote Server Tool.
  • Hent kommandolinjeværktøjet til Extension Manager for at installere udvidelser og plugins fra ZXP-filbeholderformatet.

Bemærk:

Opret enheds-licens- eller serienummerlicens-pakker ved hjælp af Creative Cloud Packager. Bemærk dog, at app-version CC 2019 eller senere ikke er tilgængelig i Creative Cloud Packager. Det betyder, at du kun kan oprette enhedslicens- eller serienummerlicenspakker for tidligere versioner af CC-apps.

Brug af siden Pakker i Admin Console

Værktøjer

Download Creative Cloud Packager, Extension Manager-kommandolinjeværktøjet, Adobe Update Server Setup Tool eller Remote Update Manager.

Log på Admin Console, og gå til Pakker > Værktøjer.

Creative Cloud Packager

Adobe Creative Cloud Packager gør det nemt for dig at oprette pakker, der indeholder Adobe Creative Cloud-produkter og -opdateringer. Disse pakker kan derefter udrulles på klientmaskiner i din organisation.

Du kan finde flere oplysninger i Packager.

Bemærk:

CC-apps, der er udgivet den 15. oktober 2018 (CC 2019) eller senere, er ikke tilgængelige i Creative Cloud Packager. Få flere oplysninger i dette dokument.

Adobe Update Server Setup Tool

Adobe Update Server Setup Tool giver dig mulighed at oprette en lokal server, der indeholder Creative Cloud-opdateringer. Det gør det muligt at spare båndbredde og kontrollere, hvornår opdateringerne gøres tilgængelige for slutbrugerne.

Du kan finde flere oplysninger under Brug af Adobe Update Server Setup Tool.

Remote Update Manager

Remote Update Manager giver dig mulighed at kontakte opdateringsfunktionen på en klientcomputer. Værktøjet gør det nemt at administrere, hvornår opdateringer installeres på dine klientsystemer. Du kan angive et bestemt produkt eller opdatere alle produkter på samme tid. Når det anvendes sammen med Adobe Update Server Setup Tool, hentes opdateringerne på din egen lokale server.

Du kan finde flere oplysninger under Anvendelse af Adobe Remote Update Manager.

Kommandolinjeværktøj til Extension Manager

Med ExMan-kommandolinjeværktøjet kan administratoren installere udvidelser og plugins fra ZXP-filbeholderformatet. Når du opretter en pakke, kan du vælge at inkludere udvidelser, eller du kan downloade det separate værktøj til Mac eller Windows.

Indstillinger

Vælg globale præferencer for notifikationer, AUSST og brugerdefinerede pakkebiblioteker.

Log på Admin Console, og gå til fanen Pakker > Indstillinger.

Dialogboksen Indstillinger

Meddelelser

Du kan vælge at modtage e-mailbeskeder om tilgængelige opdateringer til alle Creative Cloud-produkter.

1. Log på Admin Console, og gå til fanen Pakker > Indstillinger.

2. Du kan aktivere eller deaktivere meddelelser ved at markere eller fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet i afsnittet Meddelelser.

Intern opdateringsserver

Hvis du vil konfigurere en intern opdateringsserver, skal du downloade Adobe Update Server Setup Tool fra afsnittet Værktøjer, generere filen til tilsidesættelse og kopiere og indsætte indholdet af filen til tilsidesættelse i feltet Internal Update Server.

opret pakke-arbejdsforløbet skal du også vælge denne indstillinger for at omdirigere opdateringer til den interne opdateringsserver.

Brugerdefineret mappe til installation

Hvis programmerne i de pakker, du opretter, understøtter brugerdefinerede installationsmapper, skal du angive det bibliotek, hvor den oprettede pakke skal installere programmerne. Du kan finde flere oplysninger i Oprette pakker.

Bemærk:

Den mappesti, du angiver, skal være en absolut sti. Hvis du opretter en pakke, der skal udrulles på Windows-computere, skal du angive den sti, som indeholder drevbogstavet. Eksempel: C:\<mappesti>.

Du kan heller ikke bruge nogen af ​​de tegn, der ikke understøttes af Windows, når du opretter en mappe: \/:*?<>|