Mange organisationer anvender udvidelser til understøttelse af brugerdefinerede arbejdsforløb. Vi har gjort denne proces nemmere ved at give dig mulighed for at samle udvidelser i den installationspakke, du oprettede ved hjælp af virksomhedskonsollen. Dette betyder, at installationen af Creative Cloud-programmerne og installationen af udvidelserne sker som en del af en enkelt installationsproces.

Følg vejledningen nedenfor for at medtage udvidelser i din pakke:

1. På skærmen Konfigurer skal du aktivere Opret en mappe til udvidelser, og medtag kommandolinjeværktøjet til Extension Manager..

Opret mappe for at administrere udvidelser
  2. Når du har fuldført oprettelsen af pakken, oprettes følgende mappe i pakkemappen:

<package name>/Build/post/addon/ZXP

3. Download de plug-ins og udvidelser, du har brug for at installere som en del af udrulningen, og placer dem i ovenstående mappe.

4. Udrul pakken for brugerne i din organisation.

Når du udruller en pakke, der indeholder plug-ins og udvidelser, vil disse blive installeret i de ønskede Adobe-produkter, der er installeret på slutbrugernes computere.

Du skal dog være opmærksom på følgende:

• Denne installationsmetode understøttes til installation for navngivne brugere og understøtter ikke anonym, serialiseret installation.
  • Når en pakke er blevet installeret på en computer, installeres alle produkter før eventuelle inkluderede plug-ins eller udvidelser. Det betyder, at eventuelle fejl i forbindelse med installationen af plug-ins eller udvidelser ikke vil have indvirkning på produktinstallationerne.
  • Plug-ins eller udvidelser vil ikke blive installeret på en slutbrugers computer, hvis de ønskede Adobe-produkter ikke tidligere er blevet installeret eller ikke er installeret som en del af den nuværende pakke.
  • Krypterede plug-ins eller udvidelser (der downloades fra Adobe Exchange) er ikke omfattet af installationen. Så udvidelser, der er blevet delt privat, kan installeres ved hjælp af denne metode, da de ikke indeholder kryptering.
  • Hvis et plug-in eller en udvidelse kræver, at brugerne genstarter det ønskede produkt, skal dine slutbrugere gøre dette, før plug-in'et eller udvidelsen bliver tilgængelig.