Esittely

Sarjanumerolisensointi on historiallinen lisensointimenetelmä, jota ei ole sidottu yksittäiseen käyttäjään vaan tiettyyn tietokoneeseen. Tämä lisensointimenetelmä sopii vain hyvin harvoille asiakkaille, ja nimettyjen käyttöoikeuksien tapaan sitä voidaan käyttää etätoimintona käyttöön otettavien ennakkoon lisensoitujen pakettien luontiin. Sarjanumerolisensointia käytettäessä asiakkaat eivät kuitenkaan pysty hyödyntämään Adobe Cloud ‑tilauksensa arvoa kokonaan.

Yrityksen sarjanumeron hankkiminen

Jos yrityksellesi on myönnetty sarjanumerokäyttöoikeuksia, saat ne Adoben käyttöoikeussivustosta.

1. Kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi Adoben käyttöoikeussivustoon.

2. Valitse Käyttöoikeus > Hae sarjanumerot.

3. Valitse organisaatiollesi loppukäyttäjän tunnus tai käyttöönottotunnus.

4. Valitse tuotteen nimi, tuoteversio ja ympäristö.

5. Valitse Hae. Tuotteen nimi ja sarjanumerot tulevat näyttöön.

Lisätietoja on artikkelissa Adoben lisensointisivuston (LWS) käyttäminen.

Huomautus:

Adoben käyttöoikeussivusto ei tue Enterprise ID -tunnuksia. Jos aiot käyttää sarjanumerokäyttöoikeuksia, suosittelemme, että kaikki järjestelmänvalvojien tilit määritetään Adobe ID:itä käyttäen.

Sarjanumeroiden hakeminen Adoben käyttöoikeussivustosta

Kun olet hakenut sarjanumeron, lataa Creative Cloud Packager, jonka avulla voit pakata sovellukset ja ottaa ne asiakaskoneissa käyttöön. Lisätietoja on Creative Cloud Packagerin avussa.

Siirtyminen sarjanumerokäyttöoikeuksista nimettyihin käyttöoikeuksiin