Jos olet ostanut Adobe Sign – Suuryritykset- tai Adobe Sign – Yritykset ‑sopimuksen sisältävän itsenäisen tilauksen tai pakettitilauksen, voit hallinnoida käyttäjiä (ja niiden tunnistetietoja), tuotteita sekä käyttäjiin ja tuotteisiin liittyviä oikeuksia Adobe Admin Consolen kautta. Voit myös määrittää useita hallinnoijia auttamaan organisaation tai Document Cloud ‑tuotteiden ja ‑palveluiden toiminnan hallinnassa. Voit esimerkiksi määrittää erityisen toiminnon hallinnoijan vastaamaan Adobe Signin toiminnasta. Lisätietoja on artikkelissa Hallinnoijien hallinta.

Aloitus

Käyttäjällä on oltava järjestelmänvalvojan rooli ja Adobe Signin käyttöoikeudet Admin Consolessa, jotta hän voi hallinnoida Adobe Signin toimintoja ja määrittää ne organisaatiotasi varten. Tämä vaihe on suoritettava ensimmäistä Sign-tilin hallinnoijaa luotaessa.

1. Valitse Admin Consolessa Käyttäjät.

Käyttäjät-sivulla on luettelo organisaatiosi käyttäjistä.

2. Voit tarkastella käyttäjän tietoja napsauttamalla käyttäjän nimeä.

3. Varmista, että Adobe Signin sisältävä tuoteprofiili on mainittu Tuotteet-osassa ja että käyttäjä on järjestelmänvalvoja.

Käyttäjän tiedot
  4. Varmista siirtymällä Tuotteet-osaan, että käyttäjä kuuluu Adobe Signin sisältävään tuoteprofiiliin.

Sivupalkissa on luettelo kaikista sellaisista Adoben tuotteiden sopimuksista, joiden hallinnoijana toimit.

5. Valitse haluamasi Document Cloud ‑tuote.

Kaikki tuotteeseen liittyvät tuoteprofiilit tulevat näyttöön.

6. Napsauta Tiedot-painiketta ja valitse Mukana olevat palvelut varmistaaksesi, että Adobe Sign ‑palvelu on otettu tuoteprofiilissa käyttöön.

Mukana olevat palvelut
  7. Voit tarkistaa tuoteprofiilin tiedot napsauttamalla sen nimeä.

Näyttöön tulee tuoteprofiiliin sisältyvien käyttäjien luettelo.

8. Varmista, että käyttäjä, jonka haluat hallinnoivan Adobe Signia organisaatiosi puolesta, on mukana luettelossa.

Adobe Signin hallinnoijan oikeudet

Voit käyttää Adobe Signin hallintaa kahdella tavalla:

• Siirry Admin Consolessa Yleiskatsaus-kohtaan. Valitse Adobe Sign ‑hallintakortista Adobe Signin hallinta.

Näyttöön avautuu uusi selainvälilehti, ja sinut kirjataan automaattisesti sisään Adobe Signin hallintakonsoliin.

Adobe Sign

Uudessa selainvälilehdessä sinut ohjataan Adobe Signin hallintaan.

• Siirry Adobe Signin hallintaan ja kirjaudu järjestelmänvalvojan tunnistetiedoilla sisään.

Adobe Sign ‑hallinnoijien lisäys

Voit lisätä Adobe Sign ‑hallinnoijia kahdella tavalla.

1. Myönnä käyttäjälle Adobe Sign ‑käyttöoikeus. Myönnä käyttäjälle myös järjestelmänvalvojan oikeudet Aloitus-osassa annettujen ohjeiden mukaan.
  2. Käytä Adobe Signin hallintaportaalia ja toimi seuraavien ohjeiden mukaan:
  1. Siirry Adobe Signissa käyttäjäluetteloon, joka sisältää tuotteen oikeuksissa käyttäjien täydellisen luettelon.

2. Valitse käyttäjä ja sitten Muokkaa käyttäjää.

3. Ota tilin järjestelmänvalvojan tai tuotteen hallinnoijan asetukset käyttöön tai poista ne käytöstä.

4. Valitse Tallenna.

Valitse Muokkaa käyttäjää ja sitten Tallenna

Adobe Signin hallinnoijan oikeuksien kumoaminen

Jos Adobe Sign ‑hallinnoija on saanut hallinnoijan oikeudet Adobe Admin Consolen kautta, voit kumota käyttäjälle myönnetyt Adobe Signin hallinnoijan oikeudet jollakin seuraavista tavoista.

• Poista Admin Consolen Käyttäjät-osan Tuotteet ja käyttöoikeudet ‑paneelissa olevat hallinnoijan oikeudet. Poista sitten myös käyttäjälle myönnetyt Adobe Signin hallinnoijan oikeudet Adobe Signin hallintaportaalissa. Tämä käyttäjä voi edelleen käyttää Adobe Signia, mutta hänellä ei enää ole Adobe Signin hallinnoijan oikeuksia.
  • Poista Admin Consolen Tuotteet- tai Käyttäjät-välilehdessä käyttäjä tuoteryhmästä, joka sisältää Document Cloud for enterprise- tai Document Cloud for business ‑käyttöoikeudet. Tämä käyttäjä ei voi käyttää Adobe Signia, joten hänellä ei enää ole hallinnoijankaan oikeuksia.

Huomautus:

Jos määritit Adobe Sign ‑hallinnoijalle hallinnoijan oikeudet Adobe Signin hallinnointialueella, voit kumota hallinnoijan oikeudet poistamalla tilin hallinnoijan tai ryhmän hallinnoijan käyttäjäasetukset käytöstä.

Tapahtumien käyttö ja raportit

Voit ostaa myös Adobe Signin tapahtumapohjaisia tarjouksia ja hallita niitä Admin Consolen kautta. Tällaisia tapahtumia ovat muun muassa sopimuksen lähettäminen, dokumentin lataaminen kirjastoon, kirjastodokumentin muokkaaminen ja widgetin luominen.

Voit tarkistaa Adobe Sign ‑tapahtumien käytön ja luoda käyttöä koskevia yksityiskohtaisia raportteja toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

1. Siirry Admin Consolen Yleiskatsaus-välilehteen ja etsi Adobe Sign ‑kortti.

Kortissa on korkean tason tietoja käyttöoikeuksista ja tapahtumista sen mukaan, minkä tyyppisen Adobe Sign ‑tilauksen organisaatiosi on ostanut. Jos olet ostanut Adobe Sign ‑tapahtumaan perustuvan tilauksen, löydät organisaatiosi ostamien tapahtumien määrän Adobe Sign ‑kortista.

Adobe Sign ‑kortti
  2. Valitse Adobe Signin hallinta.

Sign-verkkosovellus avautuu. Kirjaudu tunnistetiedoillasi sisään, jos et ole vielä tehnyt niin.

3. Siirry Raportit-kohtaan ja valitse Luo uusi raportti.

Luo uusi raportti
  4. Voit luoda yksityiskohtaisia käyttöraportteja säätämällä suodattimien arvoja ja valitsemalla Suorita raportti.

Suorita raportti
  5. Näyttöön tulee määritettyihin suodattimiin perustuva graafinen raportti. Voit viedä raportin CSV-muodossa napsauttamalla Vie raporttitiedot.

Huomautus:

Jotkin kaaviot eivät ole käytettävissä muuten kuin englanninkielisinä.

Raporttitiedot