Deze pagina heeft betrekking op lidmaatschapslicenties die worden gekocht via het VIP-programma (Value Incentive Plan) in de Volksrepubliek China (China).

Meer informatie over VIP in China vindt u op Adobe.com.

Wat is VIP?

VIP biedt organisaties van elke omvang de mogelijkheden en controle die ze nodig hebben om eenvoudig de juiste Adobe-producten aan de juiste personen toe te wijzen. VIP biedt een voordelige, gemakkelijke manier om altijd de meest recente versies van Creative Cloud en Document Cloud in uw organisatie te distribueren. Creative Cloud biedt u de beste collectie creatieve tools ter wereld, inclusief Photoshop, Illustrator, InDesign en Premiere Pro. Document Cloud maakt 100% digitale workflows mogelijk met Adobe Acrobat en meer.

Hoe worden licenties voor VIP-producten verleend?

In de Volksrepubliek China (China) biedt VIP een optie voor licentieverlening op naam waarmee een VIP-lidmaatschap aan een individuele gebruiker wordt geboden. Deze optie is beschikbaar voor Creative Cloud voor teams Alle apps en Creative Cloud voor teams voor een losse app (behalve Muse) en ook voor Acrobat Standard DC en Acrobat Professional DC in het Vereenvoudigd Chinees. Services zijn momenteel niet opgenomen in licenties die worden aangeboden voor gebruik en distributie in China. Raadpleeg de handleiding voor het VIP-programma voor bedrijven en overheidsinstanties of het onderwijs voor meer informatie over het beheren van VIP-licenties.

Kunnen lidmaatschappen met VIP-licenties worden gedistribueerd in een virtuele omgeving?

Nee. VIP-licenties zijn niet compatibel met virtuele omgevingen.

Wat is het verschil tussen VIP en VIP Select?

VIP is het basisprogramma dat de volgende functies omvat:

• Directe distributie
  • Automatische naleving
  • Lidmaatschappen met doorlopende updates bieden toegang tot de nieuwste versies van cloudproducten
  • Gestandaardiseerde overeenkomsten zonder contractverlenging
  • Opties voor jaarlijkse of verlengde termijnen

VIP Select is een VIP-lidmaatschapsstatus die automatisch wordt bereikt wanneer u in één termijn voldoet aan de minimale licentiedrempel (meer dan 10 licenties voor bedrijven en de overheid, meer dan 50 licenties voor het onderwijs).

Meer informatie over VIP in China vindt u op Adobe.com. Raadpleeg VIP Select Help voor meer informatie over VIP Select en de 3-jarige verbintenis.

Waar vind ik de handleiding voor het VIP-programma?

Waar vind ik de algemene voorwaarden van VIP?

De algemene voorwaarden van VIP zijn beschikbaar op de pagina Voorwaarden en bepalingen voor Adobe Value Incentive Plan op Adobe.com.

Ik koop voor een multinational en we hebben gebruikers in China. Gelden er beperkingen?

U moet een afzonderlijke VIP-overeenkomst gebruiken om licenties te kopen voor gebruik en distributie in China (een 'VIP-overeenkomst voor China'). Een VIP-overeenkomst voor China kan niet worden gebruikt om licenties aan te schaffen voor distributie in een ander land of een andere regio. Licenties voor gebruik in China moeten worden aangeschaft via een geautoriseerde Adobe-leverancier in China.

Voorbeeld:

Het bedrijf ABC is gevestigd in de Verenigde Staten. Sommige werknemers wonen echter in de Verenigde Staten en

andere wonen in de Volksrepubliek China. ABC moet Noord-Amerikaanse licenties aanschaffen voor werknemers die in de VS wonen en Chinese licenties voor werknemers die in China wonen.

Als u Creative Cloud voor teams hebt aangeschaft via Adobe of een geautoriseerde Adobe-leverancier, moet het volgende gebeuren:

• Het kantoor van het bedrijf ABC in de VS moet licenties kopen bij Adobe of diens lokale of wereldwijde leverancier met een Amerikaanse VIP-overeenkomst.
  • Het kantoor in China moet licenties kopen bij hun lokale leverancier met een afzonderlijke VIP-overeenkomst voor China.

Hoe kan ik als multinational optimaal profiteren van mijn aankopen via een aparte VIP voor China?

Als het totaal aantal aankopen van uw bedrijf de status VIP Select zou bereiken of het VIP Select-niveau zou verhogen op basis van aankopen gedaan in China, raden we aan een gekoppeld lidmaatschap aan te vragen. Hierbij is het mogelijk aankopen te doen via afzonderlijke regionale VIP-overeenkomsten, waarbij de licenties toch bij elkaar worden opgeteld om de status VIP Select te bereiken, hetgeen gunstig is voor beide regio's. Voor meer informatie over een gekoppeld lidmaatschap leest u de handleiding van het VIP-programma of neemt u contact op met uw leverancier.

Wat gebeurt er als ik buiten mijn regio voor licentiedistributie reis?

Het gebruik van licenties buiten de geïdentificeerde distributieregio is acceptabel als u zo af en toe reist. We verwachten echter dat licenties hoofdzakelijk worden gebruikt in de distributieregio die ten tijde van de aankoop is geïdentificeerd.