In Photoshop CC 2017.1.7 geeft het vak Over (Help> Info over Photoshop CC) een onjuist versienummer weer: 2017.1.6 Release.

Vak Over geeft onjuiste versie weer in Photoshop CC 2017.1.7

Productversie waarop dit van invloed is

Photoshop CC 2017.1.7 (versie 18.1.7)

Besturingssysteem

Windows en macOS

Tussenoplossing

U kunt in het dialoogvenster Systeeminfo zien welke versie van Photoshop op uw computer is geïnstalleerd.

Selecteer in Photoshop de optie Help > Systeemgegevens. Op de eerste regel in het dialoogvenster Systeeminfo wordt Adobe Photoshop-versie: 2017.1.7 vermeld.

Dialoogvenster Systeeminfo