Uppdateringen Photoshop Elements 12.1

Obs!

Adobe Revel är inte längre tillgängligt. För mer information, se www.adoberevel.com.

Den här 12.1-uppdateringen för Adobe Photoshop Elements omfattar följande förbättringar och korrigeringar:

• Förbättringar av arbetsflöde för Revel:
    • Förbättrad filöverföring för Raw-/PSD-filer. I version 12.0 skapar Element en JPEG-proxybild i användarens katalog för samtliga Raw-/PSD-filer som överförs till Revel. I 12.1 är den här JPEG-proxyfilen dold för användaren. Element skapar den här proxyfilen tyst på hårddisken och tar bort filen när den har överförts till Revel. Som tidigare mappas den överförda proxyfilen med Raw-/PSD-filen i Elements. Med den här förbättringen slipper du stöta på duplicerad media i Elements-katalogen.
    • Möjlighet att dölja ett bibliotek i Elements-katalogen. Den här funktionen är användbar när du selektivt vill dölja/visa media i en väns bibliotek eller i ett av dina egna bibliotek.
    • Filer som togs bort från Revel i tidigare versioner av Elements togs också automatiskt bort från Elements-katalogen. Nu kan du välja mellan olika alternativ när du vill hantera en sådan borttagen fil. Du kan välja att ta bort media från Revel men behålla det oförändrat i Elements-katalogen. Du kan också välja att ta bort media från Elements-katalogen samt hårddisken.
    • Korrigeringar för vissa problem med Revel-integrering i version 12.0. Förbättrad prestanda och stabilitet för integrering.
    • Optimerad Revel-integrering första gången du startar.
    • Korrigering av fördröjningen som observerats i version 12.0 när filer hämtas till Elements-katalogen.
    • Korrigering av ett problem relaterat till sensorn för tryckkänslighet i N-Trig-pennor som medföljer bärbara Sony-datorer.
    • Korrigering av ett problem som orsakade tomma förhandsvisningar i Photoshop Elements 11 och 12.
    • Ett flertal förbättringar av prestanda och stabilitet.

Adobe Premiere Elements

Uppdateringen 12.1 för Adobe Premiere Elements omfattar följande förbättringar och korrigeringar:

• Förbättringar av arbetsflöde för Revel som anges i Photoshop Elements-avsnittet ovan
  • Korrigerade ett problem med överföring av slow-motionvideo till Revel för iPhone 5s
  • Korrigerade ett problem som fick vissa musikspår att sluta abrupt

Så här uppdaterar du

Följ de här stegen och kontrollera att du har den senaste versionen av Elements installerad:

1. Välj Hjälp > Uppdateringar.
  2. Följ anvisningarna på skärmen.