Creative Cloud Packager understøtter ikke software med version CC 2019 eller nyere

Når du starter Creative Cloud Packager, vises der en meddelelse om, at den nyeste version af Creative Cloud-programmerkuner tilgængelig via administrationskonsollen. Du kan læse mere om emnet i Pakning af programmer ved hjælp af administrationskonsollen.

Du kan bruge administrationskonsollen til at oprette pakker med CC 2019-versioner af programmerne. Du kan ikke bruge Creative Cloud Packager til at oprette pakker, der inkluderer CC 2019-programmer eller nyere.  Skærmen Programmer og opdateringer i Creative Cloud Packagerviser ikke CC 2019-programmer.

CC 2019-programmerne understøtter ikke enhedslicenser eller licenser baseret på serienummer. Du kan ikke oprette pakker med enhedslicens eller serienummer, der indeholder CC 2019-programmer.

CC-programmer er ikke tilgængelige i CCP

Løsning

For at oprette de nævnte brugerpakker til CC 2019-programmer skal du åbne fanen Pakker i administrationskonsollen. Du kan læse mere om oprettelse af installationspakker i Oprettelse af pakker i administrationskonsollen. Du kan læse mere om emnet i brugervejledningen til installationspakker.

Selvom du kan bruge administrationskonsollen til at oprette pakker til de fleste scenarier, bruges Creative Cloud Packager også til at oprette licenserede pakker til visse ældre brugstilfælde og arbejdsforløb, der kan påvirkes. Findyderligereoplysninger herunder.

Yderligere oplysninger

Creative Cloud til uddannelse: enhedslicens

De nyeste CC 2019-programmer understøtter ikke enhedslicenser. Hvis din institution benytter enhedslicenser, kan du fortsætte med at bruge tidligere versioner af programmerne.

Hvis du fortsat vil bruge enhedslicenser, skal du sikre, at slutbrugere ikke opgraderer til CC 2019-versionen afprogrammerne,og at de beholder de aktuelt installerede versioner.

• Hvis din pakke opdateres ved hjælp af Creative Cloud Packager, kræves der ingen handling, og du bør beholde produkterne i version 2018.
  • Hvis dine kreative brugere har adgang til programmet Creative Desktop og kan installere produkterne selv, anbefaler vi så at deaktivere opdateringer. Se Sådan forhindres, at slutbrugere installerer programmer og opdateringer.

I tilfælde af, at dine slutbrugere har opgraderet softwaren ved hjælp af Creative Cloud-skrivebordsprogrammet og har fjernet de tidligere versioner, skal du installere pakken CC 2018-enhedslicens ved hjælp af Creative Cloud Packager.

Creative Cloud til teams

Vi er i færd med at overgå til en redesignet administrationskonsol. Hvis du imidlertid oplever følgende med administrationskonsollen, kan du ikke anvende Creative Cloud Packager eller administrationskonsollen til at oprette installationspakker af CC 2019-programmer og sende disse til dine slutbrugerne.

old-teams

Hvis du vil sende CC 2019-programmer ud til dine slutbrugere, skal du gøre det muligt for dem at hente og installere programmerne selv.

Du kan oprette en pakke med udelukkende et Creative Cloud-skrivebordsprogram. Benyt følgende fremgangsmåde:

1. Opret en pakke, der kun indeholder Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.
  2. Vælg Forhøjede rettigheder.
  3. Send pakken ud.
  4. Slutbrugerne kan så installere CC 2019-programmer via Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Se denne artikel for at få flere oplysninger.

Licenser baseret på serienummer

De nyeste CC 2019-programmer understøtter ikke serienumre. Hvis din institution eller organisation benytter serienumre til at licensere programmerne, kan du fortsætte med at bruge de tidligere versioner af programmerne. Hvis du fortsat vil bruge licenser baseret på serienummer, skal du sikre, at du ikke opgraderer til CC 2019-versionen af programmerne.

Hvis du fortsat vil bruge dine programmer, skal du sikre, at slutbrugere ikke opgraderer til CC 2019-versionen afprogrammerne,og at de beholder de aktuelt installerede versioner.

• Hvis din pakke opdateres ved hjælp af Creative Cloud Packager, kræves der ingen handling, og du bør beholde produkterne i version 2018.
  • Hvis dine kreative brugere har adgang til programmet Creative Desktop og kan installere produkterne selv, anbefaler vi så at deaktivere opdateringer. Se Sådan forhindres, at slutbrugere installerer programmer og opdateringer.

I tilfælde af, at dine slutbrugere har opgraderet softwaren ved hjælp af Creative Cloud-skrivebordsprogrammet og har fjernet de tidligere versioner, skal du sende CC 2018-licenspakke baseret på serienummer ved hjælp af Creative Cloud Packager.

Hvis du vil installere CC 2019-programmer, er det anbefalet, at du anvender Navngivne licenser. Du kan hurtigt konfigurere identitet og derefter tilføje brugere for at give adgang til de nyeste programmer og tjenester.