Apps, der ikke er tilgængelige i Creative Cloud Packager

Når du starter Creative Cloud Packager, vises der en meddelelse, der angiver, at versionerne efter Creative Cloud 2019 kun er tilgængelige i Admin Console. Det betyder, at du ikke kan bruge Creative Cloud Packager til at oprette pakker, der inkluderer de tilgængelige Creative Cloud -apps. Disse apps vises ikke på skærmen Creative Cloud Packager-apps og -opdateringer. Desuden understøtter de tilgængelige Creative Cloud-apps ikke enhedslicenser eller serienummerlicenser.

Bemærk:

Du kan finde flere oplysninger om de tilgængelige versioner af Creative Cloud-apps i Adobe-dokumentet Supportpolitik for Creative Cloud.

Løsning

Hvis du vil oprette navngivne brugerpakker til de nyeste Creative Cloud-apps, anbefaler vi, at du går til fanen Pakker i Admin Console. Se Pakning af apps i Admin Console for at få hjælp til oprettelse af pakker. Få flere oplysninger under Udrulning og levering af apps og opdateringer.

Du kan bruge Admin Console til at oprette pakker til de fleste scenarier. Creative Cloud Packager bruges dog også til at oprette licenserede pakker til nogle ældre brugseksempler og arbejdsforløb.

Yderligere oplysninger

Creative Cloud til uddannelse: Enhedslicens

De tilgængelige Creative Cloud-apps understøtter ikke enhedslicenser. Hvis din institution bruger enhedslicenser, kan du fortsætte med at bruge de tidligere versioner af disse apps.

Hvis du vil fortsætte med at bruge enhedslicenser, skal du sikre dig, at slutbrugerne ikke opgraderer til de tilgængelige Creative Cloud-appversioner og fortsat bruger deres aktuelle versioner.

• Hvis du pakker opdateringer ved hjælp af Creative Cloud Packager, behøver du ikke at foretage dig noget for at beholde 2018-versionerne af produkterne.
  • Hvis dine kreative brugere har adgang til Creative-computerappen og selv kan installere produkter, anbefaler vi, at du deaktiverer opdateringer. Se Creative Cloud-app og -tjenester | Tilpasninger.

Hvis brugerne opgraderer apps ved hjælp af Creative Cloud-computerappen og fjerner ældre versioner, skal du udrulle Creative Cloud 2018-enhedslicenspakken igen ved hjælp af Creative Cloud Packager.

Creative Cloud for teams

Du kan ikke bruge Creative Cloud Packager eller Admin Console til at pakke de tilgængelige Creative Cloud-apps.

For at udrulle de tilgængelige Creative Cloud-apps til dine slutbrugere skal du gøre slutbrugerne i stand til selv at downloade og installere disse apps.

Du kan oprette en pakke, der kun indeholder Creative Cloud-computerappen. Benyt følgende fremgangsmåde:

1. Opret en pakke, der kun indeholder Creative Cloud-computerappen.
  2. Vælg valgmuligheden Øgede rettigheder.
  3. Udrul pakken.
  4. Slutbrugerne kan derefter installere de tilgængelige Creative Cloud-apps via Creative Cloud-computerappen.

Der er flere oplysninger i denne artikel.

Licenser med serienummer

Serienumre understøttes ikke i de nyeste Creative Cloud-apps. Hvis din institution eller organisation bruger serienumre til at licensere apps, kan du fortsætte med at bruge de tidligere versioner af disse apps. For at fortsætte med at bruge licenser med serienummer skal du sørge for, at du ikke opgraderer til de tilgængelige Creative Cloud-apps.

Hvis du vil fortsætte med at bruge dine apps, skal du sikre dig, at slutbrugerne ikke opgraderer deres apps til de tilgængelige Creative Cloud-versioner og fortsat bruger deres aktuelle versioner.

• Hvis du pakker opdateringer ved hjælp af Creative Cloud Packager, behøver du ikke at foretage dig noget for at beholde 2018-versionerne af produkterne.
  • Hvis dine kreative brugere har adgang til Creative-computerappen og kan installere produkter, anbefaler vi, at du deaktiverer opdateringer. Se Undgå, at slutbrugere udruller apps og opdateringer.

Hvis brugerne opgraderer apps ved hjælp af Creative Cloud-computerappen og fjerner ældre versioner, skal du udrulle Creative Cloud 2018-serielicenspakken igen ved hjælp af Creative Cloud Packager.

Hvis du vil implementere de nyeste Creative Cloud-apps, anbefales det, at du bruger navngivne licenser. Du kan hurtigt konfigurere identitet og derefter tilføje brugere for at give dem adgang til de nyeste apps og tjenester.

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?