Et pakke-ID identificerer entydigt en pakke.

Dette dokument indeholder trin til at kontrollere, om en given pakke (vha. pakke-id) findes på bestemte klientcomputere.

Du kan kontrollere, hvilke versioner af Adobe-programmer der er installeret på en computer, ved at følge trinnene i dette dokument.

Et pakke-ID identificerer entydigt en pakke. Du kan senere kontrollere på klientcomputerne, om en bestemt pakke er installeret på dem.

• Mac: Brug Terminal til at køre følgende kommando for at forespørge om de installerede pakker:

pkgutil --packages --volume / | grep <PackageID>

• Windows: Brug registreringsdatabasen for at forespørge klientmaskinerne med pakke-ID'et.
  1. Klik på Start > Kør. I feltet Åbn skal du skrive regedt32 og klikke på OK.
  2. Klik på Rediger > Find i registreringsdatabaseeditoren.
  3. Angiv pakke-id'et i dialogboksen Find, og klik på Find næste.
  4. Hvis pakke-ID'et findes på klientmaskinen, returneres det under følgende registreringsdatabasenøgle:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall

Pakke-id

Inden du kontrollerer, om pakken er installeret på klientcomputerne, skal du kende pakke-id.

Bemærk:

Pakke-id'er er tilgængelige for pakker oprettet (eller opdateret) i Creative Cloud Packager version 1.8 og nyere.

Procedurerne beskrevet i dette dokument gælder ikke for pakker oprettet i version 1.7 eller tidligere.

Du kan aflæse pakke-id'et fra pakkedetaljerne i Admin Console. Åbn fanen Pakker i Admin Console, og klik på pakken for at vise detaljerede oplysninger om den.

Pakke-id'et findes i panelet med pakkedetaljer

Forespørgsel på klientcomputere

macOS

1. Åbn mappen Programmer på computeren, og åbn derefter mappen Hjælpeprogrammer.

Terminal i macOS
  2. Åbn Terminal.

3. Kør følgende kommando for at forespørge om de installerede pakker:

pkgutil --packages --volume / | grep <PackageID>

• Mac: Brug Terminal til at køre følgende kommando for at forespørge om de installerede pakker:

pkgutil --packages --volume / | grep <PackageID>

• Windows: Brug registreringsdatabasen for at forespørge klientmaskinerne med pakke-ID'et.
    1. Klik på Start > Kør. I feltet Åbn skal du skrive regedt32 og klikke på OK.
    2. Klik på Rediger > Find i registreringsdatabaseeditoren.
    3. Angiv pakke-id'et i dialogboksen Find, og klik på Find næste.
    4. Hvis pakke-ID'et findes på klientmaskinen, returneres det under følgende registreringsdatabasenøgle:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall

Windows

1. Åbn registreringsdatabaseeditoren i Windows ved at trykke på Start-tasten på tastaturet, skrive regedit og trykke på Enter.

2. Hvis du bliver bedt om at bekræfte handlingen, skal du klikke på Ja.

3. Klik på Rediger > Find i registreringsdatabaseeditoren.

4. Angiv pakke-id'et i dialogboksen Find, og klik på Find næste.

5. Hvis pakke-ID'et findes på klientmaskinen, returneres det under følgende registreringsdatabasenøgle: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall

Sådan finder du et pakke-ID i registreringsdatabaseeditoren

Microsoft SCCM

Hvis du bruger Microsoft SCCM, kan du også fjernforespørge klienterne om pakke-ID'erne på to måder:

• Ved at udvide hardwareoversigtsskemaet til at indsamle registreringsdatabasenøgleværdier
  • Ved at bruge Desired Configuration Manager (DCM) til at kortlægge antallet af klienter med denne registreringsdatabasenøgle og dette pakke-ID

Bemærk:

Vi anbefaler, at du bruger MSI'en til at fjerne en pakke og ikke bruger produktkoden i registreringsdatabaseposten.