Käyttöiän päättyminen | Adobe Reader Touch 2016

Adobe Reader Touchin version 2016 käyttöikä päättyy 13. lokakuuta 2021. Versio ei enää ole saatavana Windowsin sovelluskaupasta.

Jos käytät jo sovelluksen vuoden 2016 versiota, voit jatkaa sen käyttöä.

13. lokakuuta 2021 Adobe julkaisi Adobe Reader Touch -sovelluksesta uuden päivitetyn version Windowsin sovelluskaupassa:

• Windows 11:n käyttäjät voivat ladata sovelluksen sovelluskaupasta (toimii vain Windows 11:ssä): ms-windows-store://pdp/?productid=XPDP273C0XHQH2.
  • Sovellus on pian saatavana myös Windows 10:n sovelluskaupasta. Sillä välin Windows 10:n käyttäjät voivat ladata sovelluksen osoitteesta https://get.adobe.com/fi/reader/.