Creative Cloud Packager ei tue sovellusten versiota CC 2019 tai uudempaa

Kun käynnistät Creative Cloud Packager, näet ilmoituksen, jossa kerrotaan, että Creative Cloud -sovellusten viimeisimmät versiotovatsaatavilla vain hallintakonsolissa. Katso lisätietoja kohdasta Sovellusten paketoiminen hallintakonsolissa.

Hallintakonsolin avulla voi luoda paketteja, jotka sisältävät sovellusten CC 2019 -versiot. Creative Cloud Packager -ohjelmalla ei voi luoda paketteja, jotka sisältävät CC 2019 -sovelluksia tai niitä uudempia versioita.  Creative Cloud Packagerin Sovellukset ja päivitykset-näytössä näytetä CC 2019 -sovelluksia.

CC 2019 -sovellukset eivät tue laitekohtaisia tai sarjanumerollisia käyttöoikeuksia. CC 2019 -sovelluksia sisältäviä laitekohtaista käyttöoikeutta käyttäviä tai sarjanumerollisia paketteja ei voi luoda.

CC-sovelluksia ei ole käytettävissä CCP:ssä

Ratkaisu

Jos haluat luoda CC 2019 -sovelluksista nimettyjä käyttäjäpaketteja, siirry Paketit-välilehdelle hallintakonsolissa. Ohjeita pakettien luomiseen on artikkelissa Sovellusten paketoiminen hallintakonsolissa. Lisätietoja löytyy Paketoinnin käyttöoppaasta.

Vaikka hallintakonsolissa voidaan luoda paketteja useimpia tilanteita varten, Creative Cloud Packagerin avulla voidaan luoda lisensoituja paketteja joitakin vanhoja käyttötapauksia ja työnkulkuja varten. Katsolisätietojaalta.

Lisätietoja

Creative Cloudin oppilaitosversio: laitekohtainen käyttöoikeus

Uusimmat CC 2019 -sovellukset eivät tue laitekohtaisia käyttöoikeuksia. Jos oppilaitoksessasi käytetään laitekohtaisia käyttöoikeuksia, voit jatkaa sovellusten vanhempien versioiden käyttöä.

Jotta laitekohtaisten käyttöoikeuksien käyttöä voidaan jatkaa, varmista, että käyttäjät eivät päivitä sovellusten CC 2019-versioihin,vaan jatkavat tällä hetkellä käytössä olevien versioiden käyttöä.

Jos loppukäyttäjät ovat päivittäneet ohjelmiston Creative Cloud -työpöytäsovelluksen avulla ja poistaneet vanhemmat versiot, CC 2018:n laitekohtainen käyttöoikeuspaketti on otettava uudelleen käyttöön Creative Cloud Packagerin avulla.

Creative Cloud Työryhmille

Olemme siirtymässä käyttämään uudelleen suunniteltua hallintakonsolia. Jos hallintakonsolikokemuksesi kuitenkin on tällä hetkellä seuraava, Creative Cloud Packageria tai hallintakonsolia ei voi käyttää CC 2019 -sovellusten paketointiin ja käyttöön ottamiseen loppukäyttäjiä varten.

old-teams

Jotta CC 2019 -sovellukset voidaan ottaa käyttöön loppukäyttäjiä varten, loppukäyttäjille on annettava oikeus ladata ja asentaa sovelluksen itse.

Voit luoda vain Creative Cloud -työpöytäsovelluksen sisältävän paketin. Toimi seuraavasti:

1. Luo paketti, joka sisältää vain Creative Cloud -työpöytäsovelluksen.
  2. Valitse Korotettu etuoikeus -vaihtoehto.
  3. Ota paketti käyttöön.
  4. Loppukäyttäjät voivat tämän jälkeen asentaa CC 2019 -sovellukset Creative Cloud -työpöytäsovelluksen avulla.

Katso lisätietoja tästä artikkelista.

Sarjanumerolliset käyttöoikeudet

Uusimmat CC 2019 -sovellukset eivät tue sarjanumeroita. Jos oppilaitoksessasi käytetään sarjanumeroita sovellusten lisensointiin, voit jatkaa sovellusten vanhempien versioiden käyttöä. Jotta sarjanumerollisten käyttöoikeuksien käyttöä voidaan jatkaa, varmista, että käyttäjät eivät päivitä sovellusten CC 2019 -versioihin.

Jotta sovellusten käyttöä voidaan jatkaa, varmista, että käyttäjät eivät päivitä sovellusten CC 2019-versioihin,vaan jatkavat tällä hetkellä käytössä olevien versioiden käyttöä.

Jos loppukäyttäjät ovat päivittäneet ohjelmiston Creative Cloud -työpöytäsovelluksen avulla ja poistaneet vanhemmat versiot, CC 2018:n sarjanumerollinen käyttöoikeuspaketti on otettava uudelleen käyttöön Creative Cloud Packagerin avulla.

CC 2019 -sovellusten käyttöönottoa varten suositellaan nimettyjen käyttöoikeuksien käyttöön ottamista. Voit nopeasti määrittää tunnistetiedot ja sitten lisätä käyttäjiä, jotka saavat käyttöoikeudet uusimpiin sovelluksiin ja palveluihin.