Sovellukset eivät ole käytettävissä Creative Cloud Packagerissa

Kun käynnistät Creative Cloud Packagerin, näyttöön tulee viesti, jossa kerrotaan, että Creative Cloud 2019 -version jälkeiset versiot ovat käytettävissä vain Admin Consolessa. Tämä tarkoittaa, ettet voi käyttää Creative Cloud Packageria luodaksesi paketteja, joka sisältävät saatavana olevia Creative Cloud -sovelluksia. Näitä sovelluksia ei näytetä Creative Cloud Packagerin Sovellukset ja päivitykset -ruudussa. Saatavana olevat Creative Cloud ‑sovellukset eivät myöskään tue laitelisenssejä tai sarjanumerolisenssejä.

Huomautus:

Lisätietoja Creative Cloud ‑sovellusten saatavana olevista versioista on Adoben Creative Cloud ‑tukikäytäntöä käsittelevässä dokumentissa.

Ratkaisu

Jos haluat luoda nimettyjä käyttäjäpaketteja uusimmille Creative Cloud -sovelluksille, suosittelemme siirtymään Admin Consolen Paketit-välilehteen. Jos tarvitset apua pakettien luonnissa, perehdy artikkeliin Sovellusten pakkaaminen Admin Consolessa. Lisätietoja on artikkelissa Sovellusten ja päivitysten käyttöönotto ja toimitus.

Admin Consolessa voit luoda paketteja useimpia tilanteita varten. Creative Cloud Packageria käytetään kuitenkin myös lisensoitujen pakettien luomiseen joitakin vanhoja käyttötapauksia ja työnkulkuja varten.

Lisätietoja

Creative Cloud for education: laitelisenssi

Saatavana olevat Creative Cloud ‑sovellukset eivät tue laitelisenssejä. Jos oppilaitoksesi käyttää laitelisenssejä, voit jatkaa sovellusten vanhempien versioiden käyttöä.

Jos haluat jatkaa laitelisenssien käyttöä, varmista, että loppukäyttäjät eivät päivitä Creative Cloud ‑sovelluksen saatavana oleviin versioihin, vaan pitävät nykyiset versionsa.

• Jos pakkaat päivitykset Creative Cloud Packagerilla, mitään toimenpiteitä ei tarvita, ja sinun pitäisi jatkaa tuotteiden vuoden 2018 versioiden käyttöä.
  • Jos luovien alojen käyttäjät pystyvät käyttämään Creative Cloud ‑tietokonesovellusta ja asentamaan tuotteita itse, suosittelemme, että poistat päivitykset käytöstä. Katso Creative Cloud ‑sovellus ja ‑palvelut | Mukautukset.

Jos käyttäjät päivittävät sovellukset Creative Cloud ‑tietokonesovelluksella ja poistavat vanhemmat versiot, ota Creative Cloud 2018 ‑laitelisenssipaketti Creative Cloud Packagerilla uudelleen käyttöön.

Creative Cloud for teams

Et voi käyttää Creative Cloud Packageria tai Admin Consolea saatavana olevien Creative Cloud ‑sovellusten pakkaamiseen.

Jos haluat ottaa saatavana olevat Creative Cloud ‑sovellukset loppukäyttäjilläsi käyttöön, sinun on annettava heille mahdollisuus ladata ja asentaa sovellukset itse.

Pystyt luomaan vain Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen sisältävän paketin. Toimi seuraavasti:

1. Luo paketti, joka sisältää vain Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen.
  2. Valitse Korotetut oikeudet ‑vaihtoehto.
  3. Ota paketti käyttöön.
  4. Loppukäyttäjät voivat tämän jälkeen asentaa saatavana olevat Creative Cloud ‑sovellukset Creative Cloud ‑tietokonesovelluksella.

Lisätietoja on tässä artikkelissa.

Sarjanumerolisenssit

Uusimmat Creative Cloud ‑sovellukset eivät tue sarjanumeroita. Jos oppilaitoksesi tai organisaatiosi käyttää sovellusten lisensointiin sarjanumeroita, voit jatkaa sovellusten vanhempien versioiden käyttöä. Jos haluat jatkaa sarjanumerolisenssien käyttöä, varmista, että et päivitä saatavana oleviin Creative Cloud ‑sovelluksiin.

Jos haluat jatkaa sovellusten käyttöä, varmista, että loppukäyttäjät eivät päivitä sovelluksiaan saatavana oleviin Creative Cloud ‑versioihin, vaan pitävät nykyiset versionsa.

• Jos pakkaat päivitykset Creative Cloud Packagerilla, mitään toimenpiteitä ei tarvita, ja sinun pitäisi jatkaa tuotteiden vuoden 2018 versioiden käyttöä.
  • Jos luovien alojen käyttäjät pystyvät käyttämään Creative Cloud ‑tietokonesovellusta ja asentamaan tuotteita, suosittelemme, että poistat päivitykset käytöstä. Perehdy artikkeliin Loppukäyttäjien estäminen käyttämästä sovelluksia ja päivityksiä.

Jos käyttäjät päivittävät sovellukset Creative Cloud ‑tietokonesovelluksella ja poistavat vanhemmat versiot, ota Creative Cloud 2018 ‑sarjanumerolisenssipaketti Creative Cloud Packagerilla uudelleen käyttöön.

Suosittelemme, että otat uusimpien Creative Cloud ‑sovellusten käyttöönottoa varten nimetyt käyttöoikeudet käyttöön. Voit nopeasti määrittää tunnistetiedot ja sitten lisätä käyttäjiä, jotta he voivat käyttää uusimpia sovelluksia ja palveluita.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa